· 

Uhlsport Aerored

UHLSPORT AERORED

Uhlsport staat als één van de traditionele keepersmerken altijd voor topkwaliteit, de keeper zelf staat altijd in het middelpunt van de ontwikkeling van de keepershandschoenen.

De Uhlsport keepershandschoen kenmerkt zich dan ook al jaren door een ongekend hoog draagcomfort en een fantastische grip. De Uhlsport Aerored is daar geen uitzondering op.

De Uhlsport Aerored is ontwikkeld voor het WK voetbal van 2018. Het is dan ook niet verwonderlijk dat tijdens de finale van dit wereldkampioenschap voetbal twee keepers hun doel verdedigde met de Aerored keepershandschoen van Uhlsport.

 

Voor wereldkampioen Frankrijk stond Hugo Lloris in het doel en bij het verrassend als tweede geëindigde Kroatie stond Danijel Subasic onder de laat (Frankrijk – Kroatie : 4 – 2).

Welke Aerored past bij jou

Bij keeperswear hebben wij een gevarieerd aanbod aan Aerored keepershandschoenen samengesteld waarbij we gekozen hebben voor slijtvastheid, een perfecte grip en een betaalbare prijs.

MAAT  8 T/M 11

- UHLSPORT AERORED ABSOLUTEGRIP FINGERSURROUND

- UHLSPORT AERORED ABSOLUTEGRIP HN

MAAT  5 T/M 11

- UHLSPORT AERORED SOFT SF

- UHLSPORT AERORED SOFT HN COMP

- UHLSPORT AERORED SOFT PRO

- UHLSPORT AERORED SOFT ADVANCED

Uhlsport is de oudste en meest ervaren keepershandschoenen fabrikant van Europa. Niet voor niets is de Uhlsport keepershandschoen één van de meest populaire keepershandschoenen van vandaag de dag. Kies je voor zekerheid dan zit je met Uhlsport altijd goed.

Klik hier voor alle Uhlsport keepershandschoenen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0