Adidas outlet

ADIDAS Predator Super Cool

Voor alle keepers die graag een licht en zeer aangenaam model keepershandschoenen willen! De nieuwe Adidas “ACE Predator Pro Super Cool” presenteert zich in een prachtig design en zorgt dankzij de nieuwe materialen voor een perfecte temperatuurregeling in de handschoenen. De handschoenen zijn nog flexibeler dan voorheen. Topkeepers zoals Manuel Neuer, David de Gea, Marc Andre ter Stegen en Jasper Cillessen vertrouwen al jaren op de handschoenen van Adidas. 

€ 120,00 1

€ 66,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

ADIDAS FINGERSAVE JUNIOR (geel/oranje)

Keepershandschoen met traditionele platte vinger.

 

VERSTERKTE KEEPERSHANDSCHOENEN MET POSITIEVE STIKNADEN.

 

Deze handschoen heeft een Soft Grip Pro-palm van gladde latex voor goede grip, schokdemping en duurzaamheid in alle weersomstandigheden. Daarnaast beschikt de handschoen over Fingersave voor extra bescherming van de vingers en meer effectiviteit in het afweren van de bal. De versterkte positieve stiknaad zorgt voor een comfortabele pasvorm. De elastische polsband omsluit de pols voor een persoonlijke pasvorm.

 

CW5599
€ 34,95 1

€ 29,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

ADIDAS PREDATOR JUNIOR (roze)

Keepershandschoen met traditionele platte vinger.

 

Deze keepershandschoenen zijn gemaakt voor de doelman die de wedstrijd beheerst. De robuuste latex handpalm is uitgerust met een zacht, stroef laagje dat je in alle omstandigheden helpt met houvast op de bal. Door de ruime vingers sta je comfortabel onder de lat.

 

CW5607
€ 24,95 1

€ 14,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen