· 

Sells keepershandschoenen

De nieuwe WA keepershandschoenen lijn van Sells is er!

 

WA staat voor Walter Schuurman en Adam Sells

Walter Schuurman was jarenlang het gezicht van Elite Sport.

Adam Sells is de oprichter en naamdrager van het Engelse merk Sells.

 

Deze twee heren staan natuurlijk ook nu weer garant voor kwaliteit, duurzaamheid, super pasvormen en een ongeëvenaarde grip.

De nieuwe Sells WA collectie 2019 is nu beschikbaar en de verwachtingen zijn hoog. Veel keepers verwachten dat de nieuwe collectie van Sells zich kan meten met de allerbeste keepershandschoenen die er op dit moment verkrijgbaar zijn.

Wij van Keeperswear delen deze mening.

Sells WA Collectie keepershandschoenen

 

Walter Schuurmans en Adam Sells hebben de keepershandschoenen zelf ontworpen, ontwikkeld en laten maken door een gerenommeerde keepershandschoenen fabrikant. 

 

Ze hebben gekozen voor kwalitatief uitstekende materialen voor betaalbare prijzen.

Geen dure ritssluiting om fingersaves uit de keepershandschoenen te kunnen halen maar effectieve/goedkope klittenband met dezelfde functionaliteit.

Geen dure ademende stukken (Climate Control) bovenop de handschoen, wat er voor zorgt dat de keepershandschoenen niet duurder worden dan noodzakelijk is.

Primair is gekozen om aan de pasvorm en levensduur nooit en te nimmer afbraak te doen, deze is voor de WA lijn het allerbelangrijkste. 

 

De nieuwe lijn spreekt daarom ook veel keepers aan.

De Sells WA collectie 2019

Keeperswear

Keeperswear verkoopt keepershandschoenen met fingersave, zonder fingersave, voor volwassenen, voor kinderen, met roll vingers, platte vingers, met negatieve cut, met hybride cut, goedkope keepershandschoenen, de beste keepershandschoenen, keepershandschoenen van Elite Sport, keepershandschoenen van Uhlsport, keepershandschoenen van Adidas, keepershandschoenen van RWLK en keepershandschoenen van Stanno en keepershandschoenen van Sells.

 

Keeperswear al meer dan 4 jaar grootste Elite Sport webwinkel van Nederland en België!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0