ELITE SPORT RON

Ron Jaspers in een van zijn laatste duels tegen oud NEC
Ron Jaspers in een van zijn laatste duels tegen oud NEC

Het Elite Sport Ron model is genoemd naar de oprichter van Keeperswear en mede grondlegger van het Elite Sport succes in Nederland en België.

 

Ron Jaspers werd op jonge leeftijd afgekeurd voor het betaald voetbal waarna hij met succes het doel van ‘t eerste elftal in zijn woonplaats verdedigde. Na te zijn gestopt als eerste elftal keeper is Ron nog jarenlang actief geweest als erkend en zeer succesvol keeperstrainer.

 

Hoe het allemaal begon, links op de foto met koffie Ron Jaspers
Hoe het allemaal begon, links op de foto met koffie Ron Jaspers

In 2015 begon Ron zijn avontuur in de keepershandschoenenwereld, hij is één van de oprichters van Keeperswear en stond aan de basis van de naamsbekendheid van het merk Elite Sport binnen Nederland en België.

In juni 2016 kreeg Ron te horen dat hij slokdarmkanker had waaraan hij in mei 2017 overleed. Voor ons als Keeperswear is nu het moment aangebroken om met het Elite Sport model Ron te komen.

 

De Elite Sport Ron is een verbeterde versie van één van de eerste succes modellen van Elite Sport. Mede door de ambitie en gedrevenheid van Ron Jaspers is dit model in 2015 en 2016 bij en door Keeperswear een enorm succes geworden.

Omdat wij van dichtbij hebben meegemaakt wat kanker doet met een patiënt en zijn omgeving willen wij met de Elite Sport Ron graag een bijdrage leveren aan het KWF kankeronderzoek. Van ieder verkocht exemplaar gaat er €5,- naar het KWF voor verder onderzoek.

 

Met Ron verloren we niet alleen een geweldig collega, keeper en keeperstrainer maar vooral een echte vriend.

ELITE SPORT RON
€ 59,95 1 € 37,95
ELITE SPORT RON DUO PAKKET
€ 129,90 1 € 64,95