Elite Sport · 04. juli 2020
De nieuwe Elite Sport Ignis. Een fantastische keepershandschoen waarvan de palm bestaat uit Elite contact MBY latex en afgewerkt met op de rug een prachtig 3D ontwerp. Deze keepershandschoen voldoet uitstekend onder alle omstandigheden.

Elite Sport · 22. juni 2020
De nieuwe Elite Combat New, een sterke keepershandschoen voor weinig geld. De palm van de Combat bestaat uit Elite contact SB latex en afgewerkt met retro look. Deze keepershandschoen voldoet uitstekend onder alle omstandigheden.

Elite Sport · 18. juni 2020
De nieuwe Elite Vipera. Een fantastische keepershandschoen waarvan de palm bestaat uit Elite contact MB latex en afgewerkt met op de rug een prachtig 3D ontwerp. Deze keepershandschoen voldoet uitstekend onder alle omstandigheden.

Elite Sport · 12. juni 2020
Keeperswear gerepresenteerd de nieuwe Elite Sport modellen van seizoen 2020/2021. Voor de echte keeper een "must have", lees hier waarom....

Elite Sport · 10. juni 2020
De nieuwe Elite Neo White. Een fantastische handschoen gemaakt van neopreen en afgewerkt met de ongeëvenaarde Elite latex. De binnenkant is afgewerkt met de Hybride palm voor optimale grip onder alle omstandigheden.

Elite Sport · 08. maart 2020
De Elite Sport Aqua H is meer dan zijn naam doet vermoeden. Wil jij het fijne er van weten lees dan onze blog.

Elite Sport · 06. november 2019
Er is veel discussie over het spelen op kunstgrasvelden, zijn er wel of geen gezondheidsrisico's? Maar daar gaan wij het niet over hebben, wij gaan het hebben over wat betekend spelen op kunstgras voor jouw keepershandschoenen. Lees hoe jij je het beste kunt wapenen.

Keepersweetjes · 03. september 2019
Een tien jarige keeper overweegt om te stoppen met keepen maar waarom?

Elite Sport · 06. juli 2019
De Elite Sport Combat is er nu in zijn derde hoedanigheid. Iedere versie overtreft weer zijn voorganger en inmiddels is de Elite Sport Combat keepershandschoen een begrip onder de keepers.

Elite Sport · 05. juli 2019
De Combat Pro F is een absoluut topmodel keepershandschoen van Elite Sport. De Elite Sport Combat Pro F wordt gekenmerkt door stoere accenten en 3D embossing die over de body van de keepershandschoen lopen. Met zijn zwart, goud en witte accenten is het een prachtig en kwalitatief hoogstaande keepershandschoen geworden.

Meer weergeven