Keepershandschoenen · 18. juli 2018
Zijn keepershandschoen pakketten alleen prijstechnisch interessant?

Keepershandschoenen · 18. juli 2018
Zijn er echt wondermiddeltjes om een keepershandschoen een betere grip te geven. In bijgaand filmpje gaan deze keepers op onderzoek uit. Geef jouw reactie als je ook ervaring hebt met wondermiddeltjes om betere grip te geven aan een keepershandschoen

Keepersweetjes · 17. juli 2018
Lees hier het mooie verhaal van Alizera Beiranvand, de Iraanse keeper die dit WK een penalty van Christiano Ronaldo wist te stoppen. Keeperswear is begaan met keepers die ondanks financieel lastige situatie, toch graag keeper willen zijn. Het verhaal van Alizera heeft ons geinspireerd om 5 keepers te ondersteunen met gratis keepershandschoenen. Als jij iemand weet die hiervoor in aanmerking komt dan lees verder..... (Foto is van AFP)

Keepershandschoenen · 15. juli 2018
De Elite Sport Inca keepershandschoen is terug met een fantastische nieuwe look, dat wil je niet missen. Deze keepershandschoen is een lieveling van veel keepers

Keepershandschoenen · 14. juli 2018
Moet de keepershandschoen een fingersaves hebben.....of juist niet? Keepers hebben allemaal hun eigen mening maar laten we toch even toelichten wat fingersaves in een keepershandschoen doen.

Keepershandschoenen · 13. juli 2018
De meest gemaakte denkfout bij het aanschaffen van dure keepershandschoenen is de gedachte dat deze vele malen langer meegaan dan een goedkoper model.

Keepers-tactiek & -techniek · 13. juli 2018
Veel keepers beschadigen hun keepershandschoen doordat ze na een duik verkeerd opstaan. Lees hier hoe het wel moet...... (foto is van het NRC)

Keepersscholen · 12. juli 2018
Hier vindt U een overzicht van alle keepersscholen in Nederland.

Keepers-tactiek & -techniek · 12. juli 2018
Het is van het grootste belang dat de ballen die je vangt niet door jouw vingers glippen en alsnog voor een goal of gevaar zorgen. Veel keepers hechten veel belang aan grip van de keepershandschoen maar hebben een niet de juiste techniek bij het vangen. Onderstaand kunt u vinden hoe u ervoor zorgt dat een gevangen bal ook daadwerkelijk klemvast heeft.

Keepershandschoenen · 05. juli 2018
Keepershandschoenen werken net iets anders als voetbalschoenen of elk ander materiaal dat je nodig hebt tijdens het voetballen/keepen. Het grootste probleem wat keepers tegenkomen is de slijtage van de keepershandschoenen. Daarom 5 tips om je handschoenen nét even wat langer mee te laten gaan!

Meer weergeven