Gladiator Sports Thermos Rossa
Keepershandschoenen · 18. november 2022
De nieuwste innovatie op keepershandschoenengebied, de Gladiator Sports Thermos Ross de winterkeepershandschoen. Nooit meer koude handen.

Elite Sport Neo Green
Merk-Elite Sport · 17. november 2022
De Neo Green is een absoluut top keepershandschoen die onder alle weersomstandigheden zijn uitmuntende grip behoudt. Lees hier alles over de Elite Sport Neo Green.

Elite Sport Neo Revolution White
Elite Sport · 16. november 2022
De nieuwe Elite Neo Revolution White. Een fantastische handschoen met een palm van 4mm Ultra GTech Pro latex + 4 mm foam extra beschermlaag. Deze keepershandschoen heeft een Speed Negatieve naad, dit zorgt voor een comfortabel draagcomfort. De Elite Sport Neo Revolution geeft optimale grip onder alle omstandigheden.

Combi pakketten
Keepershandschoenen · 24. mei 2022
Duurdere keepershandschoenen zijn over het algemeen voorzien van een kwalitatief uitstekende foam. Hiermee heb jij als keeper de beste grip maar het nog zegt niets over hoe snel een keepershandschoen slijt. Een goedkopere keepershandschoen kan zelfs een langere levensduur hebben dan een duurder model maar dan is over het algemeen de grip een stuk minder.

Gladiator Sports KeepersWear
Keepershandschoenen · 09. april 2022
De Gladiator Sport KeepersWear keepershandschoen. Deze is ontwikkeld door Gladiator Sports speciaal voor Keeperswear. Het uitgangspunt is een uitstekend keepershandschoenen voor in de laagste prijsklasse. Dure keepershandschoenen zijn niet per definitie betere keepershandschoenen, dat laten wij als Keeperswear samen met Gladiator Sports zien.

Gladiator Sports Black Emperor
Keepershandschoenen · 26. maart 2022
De Gladiator Sports Black Emperor bied het beste van 2 werelden. Razend populaire lange fit in combinatie met duurzame latex. Lees meer in onze blog.

Elite Sport Coraza
Keepershandschoenen · 25. maart 2022
De nieuwe Elite Sport Coraza keepershandschoen is oersterk en heeft een geweldige grip waarmee je iedere bal klemvast pakt. Met zijn Terra Force XL latex ook zeer geschikt voor in de zaal en op kunstgras.

RWLK keepershanschoenen
Keepershandschoenen · 18. maart 2022
Het keepershandschoenen merk RWLK is een Nederlands keepershandschoenen merk gemaakt van uitsluitend top kwaliteit materialen. Meer weten....

RG keepershandschoen Tuanis
Keepershandschoenen · 16. maart 2022
De RG Tuanis is een topkeuze voor iedere keeper ongeacht niveau voor training of wedstrijden. Check nu onze blog.

RG keepershandschoen Bacan
Keepershandschoenen · 12. maart 2022
De RG Bacan is het nieuwste model van het keepershandschoenen merk RG. Een keepershandschoen met heldere kleuren en een opvallende look. Lees alles in onze blog.

Meer weergeven