Merk - Sells · 04. mei 2019
De nieuwe WA keepershandschoenen lijn van Sells is er! Wat kunt u hiervan verwachten.

Keepershandschoenen · 13. maart 2019
Begin 2019 heeft Adidas een nieuwe reeks Predator Pro keepershandschoenen gelanceerd. Lees meer in onze blog over de nieuwe Predator Pro.

Keepershandschoenen · 03. februari 2019
De nieuwe Elite Neo Black. Een fantastische handschoen gemaakt van neopreen en afgewerkt met de ongeëvenaarde Elite latex. De binnenkant is afgewerkt met de Hybride palm voor optimale grip onder alle omstandigheden.

Keepershandschoenen · 05. januari 2019
De Elite Black Real één van ’s werelds beste keepershandschoenen van de laatste jaren. Hoe dat kan? Lees onze blog over het waarom de Elite Sport Black Real.

Keepershandschoenen · 01. december 2018
Iedereen kent het merk Adidas en heeft ooit wel een product van dit merk gekocht. Maar wat weten we eigenlijk van het merk Adidas.

Keepershandschoenen · 11. november 2018
Uhlsport is de oudste en meest ervaren keepershandschoenen fabrikant van Europa. Niet voor niets is de Uhlsport keepershandschoen één van de meest populaire keepershandschoenen van vandaag de dag en daar is de Uhlsport Aerored geen uitzondering op.

Keepershandschoenen · 04. november 2018
De Combat Pro F is een absoluut topmodel keepershandschoen van Elite Sport. De Elite Sport Combat Pro F wordt gekenmerkt door roze accenten die over de body van de keepershandschoen lopen. Met zijn zwart, grijs en witte accenten is het een opvallende keepershandschoen.

teamwear · 03. november 2018
Uw team geheel in het nieuw. Informeer dan ook eens bij Keeperswear. Tegen de laagste prijs en beste kwaliteit.

Keepersweetjes · 01. oktober 2018
Een 9 jarige keeper overweegt te stoppen met keepen maar waarom?

Keepershandschoenen · 11. september 2018
Met de komst van de Elite Sport Hunter is er een absoluut topmodel keepershandschoen bij gekomen.

Meer weergeven