Gladiator Sports Agadu
Keepershandschoenen · 11. december 2021
Schitterend nieuw design, uitstekende grip en sterk voor gebruik op kunstgras!

Elite Sport Ron
Merk-Elite Sport · 25. november 2021
Het Elite Sport Ron model is genoemd naar de oprichter van Keeperswear en mede grondlegger van het Elite Sport succes in Nederland en België.

Gladiator Sports Rangatira
Keepershandschoenen · 06. november 2021
De Gladiator Sports Rangatira is het nieuwste top model van Gladiator. De inmiddels beroemde mega grip zoals die ook in de Gladiator Telos zit is ook in dit top model toegepast. De Gladiator Sports Rangatira is uitgevoerd met een Hybrid cut, unieke combinatie van Rollfinger en Negatieve naad. Daarnaast is dit een super lichtgewicht handschoen waardoor hij uitermate soepel om de handen zit. De Gladiator Sports Rangatira is uitgevoerd met een elastieken rekband waardoor je zelf kunt bepalen hoe...

Elite Sport · 04. juli 2020
De nieuwe Elite Sport Ignis. Een fantastische keepershandschoen waarvan de palm bestaat uit Elite contact MBY latex en afgewerkt met op de rug een prachtig 3D ontwerp. Deze keepershandschoen voldoet uitstekend onder alle omstandigheden.

Elite Sport · 22. juni 2020
De nieuwe Elite Combat New, een sterke keepershandschoen voor weinig geld. De palm van de Combat bestaat uit Elite contact SB latex en afgewerkt met retro look. Deze keepershandschoen voldoet uitstekend onder alle omstandigheden.

Elite Sport · 18. juni 2020
De nieuwe Elite Vipera. Een fantastische keepershandschoen waarvan de palm bestaat uit Elite contact MB latex en afgewerkt met op de rug een prachtig 3D ontwerp. Deze keepershandschoen voldoet uitstekend onder alle omstandigheden.

Elite Sport · 12. juni 2020
Keeperswear gerepresenteerd de nieuwe Elite Sport modellen van seizoen 2020/2021. Voor de echte keeper een "must have", lees hier waarom....

Elite Sport · 10. juni 2020
De nieuwe Elite Neo White. Een fantastische handschoen gemaakt van neopreen en afgewerkt met de ongeëvenaarde Elite latex. De binnenkant is afgewerkt met de Hybride palm voor optimale grip onder alle omstandigheden.

Elite Sport · 08. maart 2020
De Elite Sport Aqua H is meer dan zijn naam doet vermoeden. Wil jij het fijne er van weten lees dan onze blog.

Elite Sport · 06. november 2019
Er is veel discussie over het spelen op kunstgrasvelden, zijn er wel of geen gezondheidsrisico's? Maar daar gaan wij het niet over hebben, wij gaan het hebben over wat betekend spelen op kunstgras voor jouw keepershandschoenen. Lees hoe jij je het beste kunt wapenen.

Meer weergeven