Keepersweetjes · 03. september 2019
Een tien jarige keeper overweegt om te stoppen met keepen maar waarom?

Keepershandschoenen · 06. juli 2019
De Elite Sport Combat is er nu in zijn derde hoedanigheid. Iedere versie overtreft weer zijn voorganger en inmiddels is de Elite Sport Combat keepershandschoen een begrip onder de keepers.

Keepershandschoenen · 05. juli 2019
De Combat Pro F is een absoluut topmodel keepershandschoen van Elite Sport. De Elite Sport Combat Pro F wordt gekenmerkt door stoere accenten en 3D embossing die over de body van de keepershandschoen lopen. Met zijn zwart, goud en witte accenten is het een prachtig en kwalitatief hoogstaande keepershandschoen geworden.

Keepershandschoenen · 02. juli 2019
De Elite Sport Eagle is één van de meest gewaardeerde keepershandschoenen in België en Duitsland. Dat ligt natuurlijk niet alleen aan de kleuren maar de kwaliteit en levensduur zijn hierin nog belangrijker. Lees hier meer over onze Elite Sport Eagle....

Keepershandschoenen · 01. juli 2019
De Elite Sport Calavera is één van de meest opvallende keepershandschoenen uit de nieuwe Elite Sport collectie 2019/2020. Wil jij meer weten over dit geweldige Elite Sport lees dan onze blog.

Keepershandschoenen · 29. juni 2019
De Elite Sport collectie van 2019/2020.

Keepershandschoenen · 25. juni 2019
Lees hier alles over het absolute topmodel van de Sells WA keepershandschoenen lijn, de Sells Pro Touch Storm (WA8).

Keepershandschoenen · 23. juni 2019
De Neo Aqua is een absoluut top keepershandschoen die onder alle weersomstandigheden zijn uitmuntende grip behoudt. Lees hier alles over de Elite Sport Neo Aqua.

Keepershandschoenen · 23. juni 2019
De Sells Excel Fusion Carol is een absoluut top keepershandschoen. Een geweldige pasvorm een lange levensduur en dat tegen een belachelijk lage prijs.

Keepershandschoenen · 23. juni 2019
De Elite Sport Solo is een zeer gewaardeerde keepershandschoen in zowel Nederland als in België. Lees hier mer over de Elite Sport Solo.

Meer weergeven