Onderhoud keepershandschoenen

Hier vind u onze producten voor onderhoud, duurzaamheid en schoonmaak. Meer grip, langere levensduur en nooit geen stinkende keepershandschoenen meer.

HANDSCHOEN WASSEN & VOORBEREIDEN (250ML)

Verbeter de prestaties en levensduur van uw latex door uw handschoenen schoon te houden.

 

Onze exclusieve DirTECH-formule verwijdert vuil uit het latexpalmgebied van keepershandschoenen, waardoor de vuildeeltjes van de latex worden verwijderd, het oppervlak wordt verbeterd en de handschoenen worden voorbereid op beter spel en een langere levensduur van de handschoen.

 

Zorg ervoor dat je handschoenen schoon en droog zijn voordat je ze gebruikt voor het keepen. We raden aan om gloveglu grip sprays achteraf op je clean & dry handschoen aan te brengen.

 

Ontwikkeld om op elke keepershandschoen te werken

 

Hoe te gebruiken:

- Spray handschoen wassen & voorbereiden op elke handschoen (spray 4-6 keer).

- Wrijf de handschoen wassen en bereiden. Misschien draagt u de handschoenen liever tijdens het schoonmaken

- Was de handschoenen onder warm stromend water en gebruik een microvezelspons om vuil op te tillen. Breng indien nodig meer sprays aan.

- Zodra het vuil is verwijderd, spoelt u de handschoenen af in warm water en knijpt u de overtollige vloeistof eruit. Laat op natuurlijke wijze drogen, uit de buurt van direct zonlicht.

€ 18,00 1

€ 16,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

GloveGlu Keep 'em clean foama

Houd je handschoenen of laarzen brandschoon.

 

Verbeter de prestaties en levensduur van je keepershandschoenlatex en het bovenwerk van je voetbalschoen met het wetenschappelijk geformuleerde Keep 'Em Clean Foama. Verwijdert vuil met behulp van de exclusieve DirTECH-formule die de vuildeeltjes optilt en voorbereidt op verbeterd spel en een langere levensduur.

 

Aanbevolen voor gebruik met Stop 'Em Smelling-spray om geurtjes te verwijderen.

 

Maat: 120ml

 

Hoe te gebruiken:

 

Pomp direct na het spelen op de handpalm van elke handschoen en/of de bovenkant en buitenzool van je schoen.

Idealiter inwrijven met een Keep 'Em Clean spons.

Herhaal het proces als de handschoenen of laarzen vuil zijn.

Nadat het vuil is verwijderd, afspoelen met warm water, overtollig water verwijderen en op natuurlijke wijze laten drogen.

Aanbevolen voor gebruik met gloveglu Fresh 'n Dry om vocht te verwijderen en sneller te laten drogen.

€ 18,00 1

€ 16,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

GloveGlu Stop 'em smelling spray

Geen geurdoofpot. Een geurverwijderaar voor schoeisel en uitrusting.

 

Stop 'Em Smelling organic odorour control zal je helpen om weer van je schoenen en sportuitrusting te houden. De zelfactiverende organische enzymen in de spray breken zweet af tot geurvrij water en CO2. Het proces is 100% natuurlijk, hypoallergeen, aarde- en watervriendelijk.

 

Met behulp van het enige plantaardige vochtmanagementsysteem ter wereld, verplaatst onze organische oplossing vocht weg van uw voet, waardoor de kans op blaren wordt verminderd en de droogtijd aanzienlijk wordt verkort.

€ 7,95 1

€ 6,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

GloveGlu KEEP 'EM CLEAN SPONS

De spons gemaakt voor keepershandschoenen.

 

Onze microcell expanderende spons heeft een ergonomische vorm voor maximaal comfort en gebruiksgemak. Het is zacht genoeg om de latex handpalm van keepershandschoenen niet te beschadigen. We hebben het ook vacuüm verpakt om minder ruimte in te nemen en minder verpakkingsmateriaal te gebruiken.

€ 5,95 1

€ 4,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

HANDSCHOENENGLU ORIGINEEL

DESCRIPTION:

Het product waarmee het allemaal begon in 2012. Ontworpen en ontwikkeld om te werken op elk type palm van de keepershandschoen, in elke conditie, om de grip te verbeteren. De unieke formule van gloveglu goalkeeper geeft je extra grip en vertrouwen. Kan voor of tijdens het spel worden aangebracht en is even doeltreffend in natte als droge omstandigheden. Meestal gebruikt op lucifers of licht versleten handschoenen.

 

KENMERKEN:

 • 120ml vinger spray.
 • Geschikt voor elk type palm van de keepershandschoen.
 • Meest gebruikt op wedstrijdhandschoenen.
€ 17,00 1

€ 14,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

HANDSCHOENGLU MEGAGRIP

DESCRIPTION:

25% sterker dan het origineel voor maximale gripherleving. Laat uw oude handschoenen herleven. Verbeter uw nieuwe. De gloveglu MEGAgrip is ontwikkeld met de behoeften van keepers in gedachten en verbetert de grip van elke keepershandschoen dankzij de unieke formule. Kan voor of tijdens het spel worden aangebracht en is even doeltreffend in natte als droge omstandigheden.

 

KENMERKEN:

 • 120ml vinger spray.
 • Geschikt voor elk type palm van de keepershandschoen.
 • Meestal gebruikt op gedragen trainingshandschoenen.
€ 24,00 1

€ 19,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

GLOVEFRESH

DESCRIPTION:

Houd uw handschoenen fris en vrij van geurtjes. Dankzij de unieke antibacteriële formule verwijdert Glovefresh gegarandeerd alle geurtjes die worden veroorzaakt door bacteriën die in uw keepershandschoenen groeien. Glovefresh is speciaal ontwikkeld voor de hedendaagse keepershandschoenen en werkt rechtstreeks in op de bacteriën die geurtjes produceren, waardoor zowel de bacteriën als de onaangename geur worden geëlimineerd. Je kunt niet controleren hoeveel je zweet... maar je kunt de geur bestrijden!

 

KENMERKEN:

 • 120ml vinger spray.
 • Geschikt voor elk type keepershandschoen of, sterker nog, voor alle sportartikelen in het algemeen.
 • Zorg dat je handschoenen fris blijven ruiken.
 • Neutraliseert geuren en kwalijke geurtjes.
 • Doodt ziektekiemen en voorkomt infectie.
 • Wetenschappelijk geformuleerd om bacteriën te doden en de algemene gezondheid van de handen te verbeteren.
€ 11,00 1

€ 8,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

HANDSCHOENGLU AQUA GRIP

BESCHRIJVING

Gloveglu AQUA grip is samengesteld om de grip van alle keepershandschoenen te verbeteren in droge, maar vooral in natte weersomstandigheden. Het kan voor of tijdens de wedstrijd worden aangebracht en is geschikt voor elk type palm van de keepershandschoen.

 

KENMERKEN:

 • 120ml vinger spray.
 • Geschikt voor elk type palm van de keepershandschoen.
 • Ideaal voor natte weersomstandigheden.
€ 20,00 1

€ 17,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

GLOVE CARE ESSENTIALS (50ML)

OMSCHRIJVING:

Gloveglu  Care Essentials Pack bevat al uw favoriete Gloveglu producten in 50ml flesjes. PLUS een Glove Care Guide en gloveglu stickers. Het ideale pakket voor op reis, voor het spel, of gewoon als een kennismaking met drie van onze kernproducten. 

 

PREMIUM HANDSCHOENENSPROEIER & PREPAREER 50ML

Verbeter de prestaties en de levensduur van uw latex met de wetenschappelijk geformuleerde handschoen wash & prepare. Verwijdert vuil van het latex gedeelte van de keepershandschoen voor beter spel en een langere levensduur.

 

HANDSCHOENFRIS 50ML

Houd uw handschoenen fris en geurvrij. glovefresh werkt direct in op de bacteriën die geurtjes produceren, en elimineert hen en de onaangename geur.

 

GLOVEGLU 50ML

 • Laat uw oude handschoenen herleven. Verbeter uw nieuwe.
 • Gloveglu verbetert de grip van elke keepershandschoen met zijn unieke formule.
 • Kan voor of tijdens het spel worden aangebracht en is even doeltreffend in natte als droge omstandigheden.
 • Geschikt voor elk type keepershandpalm
€ 22,00 1

€ 16,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

GRIP 'N' FRESH

DESCRIPTION:

Een geweldige combo pack met twee van onze top producten. 1 x 120ml gloveglu MEGAgrip en 1 x 50ml glovefresh. Verbeter en verbeter de grip van je keepershandschoenen met de gloveglu MEGAgrip formule. Stop de opeenhoping van geurtjes door regelmatig glovefresh in uw handschoenen te spuiten.

 

GLOVEGLU MEGAGRIP FLACON 120ML:

25% sterker dan het origineel voor maximale gripherleving. Laat uw oude handschoenen herleven. Verbeter uw nieuwe. De gloveglu MEGAgrip is ontwikkeld met de behoeften van keepers in gedachten en verbetert de grip van elke keepershandschoen dankzij de unieke formule. Kan voor of tijdens het spel worden aangebracht en is even doeltreffend in natte als droge omstandigheden.

 

FLESJE GLOVEFRESH 50ML

Houd uw handschoenen fris en vrij van geurtjes. Dankzij de unieke antibacteriële formule verwijdert Glovefresh gegarandeerd alle geurtjes die worden veroorzaakt door bacteriën die in uw keepershandschoenen groeien. Glovefresh is speciaal ontwikkeld voor de hedendaagse keepershandschoenen en werkt rechtstreeks in op de bacteriën die geurtjes produceren, waardoor deze bacteriën en de onaangename geur worden geëlimineerd. Je kunt niet controleren hoeveel je zweet, maar je kunt de geur bestrijden!

€ 25,95 1

€ 19,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

SYSTEEM VOOR HANDSCHOENVERZORGING

DESCRIPTION:

De ultieme handschoenverzorging. Volg ons drie stappen systeem - WASH. REFRESH. HERVATTEN. - en uw handschoenen zullen langer meegaan en beter presteren.

 

WASSEN: PREMIUM HANDSCHOEN WASH & PREPARE 120ML

Verbetert de prestaties en de levensduur van uw latex. Verwijdert vuil van de latex van keepershandschoenen met de exclusieve DirTECH-formule die de vuildeeltjes van de latex verwijdert, het oppervlak verbetert en de handschoenen voorbereidt op beter spel en een langere levensduur van de handschoen.

Aanbevolen voor gebruik met gloveglu voor betere handschoenprestaties en grip.

 

VERVERSEN: GLOVEFRESH 120ML

Houd uw handschoenen fris en vrij van geurtjes.

Dankzij de unieke antibacteriële formule verwijdert Glovefresh gegarandeerd alle geurtjes die worden veroorzaakt door bacteriën die in uw keepershandschoenen groeien.

In tegenstelling tot een spray op basis van parfum die een geur gewoon maskeert, werkt Glovefresh rechtstreeks in op de bacteriën die de geur produceren, en elimineert hen en de onaangename geur.

 

Je kunt niet controleren hoeveel je handen zweten... maar je kunt de geur bestrijden! Zorg dat je handschoenen fris blijven ruiken. Neutraliseert geuren en kwalijke geurtjes. Doodt ziektekiemen en voorkomt infectie. Wetenschappelijk geformuleerd om bacteriën te doden.

 

HERLEVEN: GLOVEGLU 120ML

Laat uw oude handschoenen herleven. Verbeter uw nieuwe.

Gloveglu verbetert de grip van elke keepershandschoen met zijn unieke formule.

Kan voor of tijdens het spel worden aangebracht en is even doeltreffend in natte als droge omstandigheden.

Geschikt voor elk type palm van de keepershandschoen.

€ 21,95 1

€ 17,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Keepersbox van GloveGlu

HANDSCHOENGLU WATERFLES

 • 500ml waterfles met schroefdop en handschoenglu Gripping Sports stuff logo

 

HANDSCHOENGLU MEGAGRIP 120ML

 • Laat uw oude handschoenen herleven. Verbeter uw nieuwe.
 • Gloveglu verbetert de grip van elke keepershandschoen met zijn unieke formule.
 • Kan voor of tijdens het spel worden aangebracht en is even doeltreffend in natte als droge omstandigheden.
 • Geschikt voor elk type palm van de keepershandschoen.
 • Deze MEGAgrip formule is 25% sterker dan gloveglu original – perfect voor die versleten trainingshandschoenpalmen.

 

MICROVEZEL SPORTHANDDOEK

 • Super absorberende sneldrogende handdoek
 • Lichtgewicht en herbruikbaar, compact 40cm x 80cm

 

HANDSCHOENFRIS 120ML

 • Geen stinkende handschoenen meer!
 • Een organische geurverdrijver die de geurproducerende bacteriën doodt.
 • Kan worden gebruikt op handschoenen of laarzen

 

PREMIUM WASH & PREPARE 250ML

 • Onze unieke DIRTech-formule verwijdert al het vuil van uw handschoenen en zorgt ervoor dat ze op het hoogste niveau blijven presteren.

 

BESCHERMENDE BEHUIZING

 • Afveegbaar PVC etui om uw handschoenverzorgingsproducten netjes en bij elkaar te houden.

 

€ 69,95 1

€ 52,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

MICROVEZEL SPORTHANDDOEK

DESCRIPTION:

Perfect voor op of naast het veld. Kan worden gebruikt om de handschoenen droog te houden tijdens wedstrijden of trainingen, of om de handschoenen te helpen drogen wanneer ze worden gebruikt met glove wash & prepare.

 

KENMERKEN:

Super absorberende, sneldrogende sporthanddoek. 40cm x 80cm. Lichtgewicht en herbruikbaar. Compacte fluogroene handdoek met 'GRIPPING SPORTS STUFF'-logo in reliëf.

€ 12,00 1

€ 9,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

GLADIATOR SPORT FRESH

DETAILS

Houd uw keepershandschoenen en voetbalschoenen super fris en vrij van vieze geurtjes met Gladiator Sports  Fresh! Na een bepaalde tijd intensief gebruik van een stel keeperhandschoenen en voetbalschoenen kunnen ze een naar geurtje ontwikkelen. Deze geur wordt veroorzaakt door bacteriën. De spray is speciaal ontwikkeld voor keepershandschoenen van tegenwoordig. Door de buitengewone samenstelling van de Gladiator Sports Fresh worden zowel de bacterien als de geurtjes in de handschoen gegarandeerd verwijderd.

€ 9,95 1

€ 7,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen