· 

Fingersurround

De fingersurround techniek is verkrijgbaar op alle modellen van Uhlsport-handschoenen.

 

Wat is nu precies een finger surround?

De Finger Surround is een techniek op het gebied van keepershandschoenen. Deze innovatieve techniek is ontwikkeld door Uhlsport.

 

Deze techniek komt voort uit het doorontwikkelen en combineren van de beste technieken die er zijn. Het resultaat van deze ontwikkeling is de “Finger Surround”. Deze maakt in combinatie met zijn gepatenteerde “high tech foam” de Uhlsport Finger Surround de absoluut beste keepershandschoen van nu !

 

DE TECHNIEK:
• Doorontwikkelde Roll Finger (geheel om de vinger)
• Gecombineerd met de Negative cut (naar binnen gestikt)
• Gepatenteerde Absolutgrip foam
• Shockzone 3D technologie

 

RESULTAAT:
De gepatenteerde Absolutgrip handpalm als roll finger uitgevoerd geeft je een sublieme grip ongeacht of je in droge of natte weersomstandigheden speelt. Daarnaast biedt de Absolutgrip handpalm ook een goede demping, zodat je een goede bescherming hebt tegen de harde schoten.


De handschoenen zijn gemaakt met een semi negative cut die het beste comfort bieden in alle aspecten van het spel. De cut is gemaakt met stiksels aan de binnenzijde, wat betekent dat de handschoenen een nauwsluitende pasvorm hebben. De cut geeft verder een verbeterd latex-op-bal contact en extra balgevoel, om je hantering van de bal helemaal top is.


Daarnaast heeft Uhlsport hun Shockzone technologie opgenomen in de handschoenen, dit schuimmateriaal is ontwikkeld om je prestaties te verbeteren wanneer je de bal uit het veld moet boksen.
De sluiting is gemaakt met een volledige, elastische polsbandage met latex strap. Deze kan uiteraard aangepast worden voor een nauwsluitende en persoonlijke fit.

 


FINGERSURROUND KEEPERSHANDSCHOENEN


Reactie schrijven

Commentaren: 0