Keepershandschoenen

Keepershandschoenen · 13. maart 2019
Begin 2019 heeft Adidas een nieuwe reeks Predator Pro keepershandschoenen gelanceerd. Lees meer in onze blog over de nieuwe Predator Pro.

Keepershandschoenen · 03. februari 2019
De nieuwe Elite Neo Black. Een fantastische handschoen gemaakt van neopreen en afgewerkt met de ongeëvenaarde Elite latex. De binnenkant is afgewerkt met de Hybride palm voor optimale grip onder alle omstandigheden.

Keepershandschoenen · 05. januari 2019
De Elite Black Real één van ’s werelds beste keepershandschoenen van de laatste jaren. Hoe dat kan? Lees onze blog over het waarom de Elite Sport Black Real.

Keepershandschoenen · 01. december 2018
Iedereen kent het merk Adidas en heeft ooit wel een product van dit merk gekocht. Maar wat weten we eigenlijk van het merk Adidas.

Keepershandschoenen · 11. november 2018
Uhlsport is de oudste en meest ervaren keepershandschoenen fabrikant van Europa. Niet voor niets is de Uhlsport keepershandschoen één van de meest populaire keepershandschoenen van vandaag de dag en daar is de Uhlsport Aerored geen uitzondering op.

Keepershandschoenen · 04. november 2018
De Combat Pro F is een absoluut topmodel keepershandschoen van Elite Sport. De Elite Sport Combat Pro F wordt gekenmerkt door roze accenten die over de body van de keepershandschoen lopen. Met zijn zwart, grijs en witte accenten is het een opvallende keepershandschoen.

Keepershandschoenen · 11. september 2018
Met de komst van de Elite Sport Hunter is er een absoluut topmodel keepershandschoen bij gekomen.

Keepershandschoenen · 10. september 2018
De Elite Sport Aqua H is meer dan zijn naam doet vermoeden. Wil jij het fijne er van weten lees dan onze blog.

Keepershandschoenen · 03. september 2018
De nieuwe Elite Camaleon keepershandschoen is er. Het betreft een schitterende keepershandschoen met nog steeds opvallende kleuren en nog veel meer.

Keepershandschoenen · 25. augustus 2018
We dragen allemaal keepershandschoenen, maar waaruit bestaat nu eigenlijk een keepershandschoen?

Meer weergeven