Keepershandschoenen

Gladiator Sports Rangatira
Keepershandschoenen · 06. november 2021
De Gladiator Sports Rangatira is het nieuwste top model van Gladiator. De inmiddels beroemde mega grip zoals die ook in de Gladiator Telos zit is ook in dit top model toegepast. De Gladiator Sports Rangatira is uitgevoerd met een Hybrid cut, unieke combinatie van Rollfinger en Negatieve naad. Daarnaast is dit een super lichtgewicht handschoen waardoor hij uitermate soepel om de handen zit. De Gladiator Sports Rangatira is uitgevoerd met een elastieken rekband waardoor je zelf kunt bepalen hoe...

Keepershandschoenen · 25. juni 2019
Lees hier alles over het absolute topmodel van de Sells WA keepershandschoenen lijn, de Sells Pro Touch Storm (WA8).

Keepershandschoenen · 23. juni 2019
De Sells Excel Fusion Carol is een absoluut top keepershandschoen. Een geweldige pasvorm een lange levensduur en dat tegen een belachelijk lage prijs.

Keepershandschoenen · 13. maart 2019
Begin 2019 heeft Adidas een nieuwe reeks Predator Pro keepershandschoenen gelanceerd. Lees meer in onze blog over de nieuwe Predator Pro.

Keepershandschoenen · 01. december 2018
Iedereen kent het merk Adidas en heeft ooit wel een product van dit merk gekocht. Maar wat weten we eigenlijk van het merk Adidas.

Keepershandschoenen · 11. november 2018
Uhlsport is de oudste en meest ervaren keepershandschoenen fabrikant van Europa. Niet voor niets is de Uhlsport keepershandschoen één van de meest populaire keepershandschoenen van vandaag de dag en daar is de Uhlsport Aerored geen uitzondering op.

Keepershandschoenen · 25. augustus 2018
We dragen allemaal keepershandschoenen, maar waaruit bestaat nu eigenlijk een keepershandschoen?

Keepershandschoenen · 11. augustus 2018
Steeds vaker komt de naam RWLK langs. Maar wie of wat is nu RWLK en hoe is dit merk ontstaan en waar staat het voor...

Keepershandschoenen · 26. juli 2018
Het is al weken zonnig en zeer heet, temperaturen van ver boven de 30 graden. Houd hier rekening mee met je keepershandschoenen.

Keepershandschoenen · 23. juli 2018
Het kost weinig tijd maar het verlengt de levensduur van jouw keepershandschoenen enorm "onderhoud". Maar wat is goed onderhoud?

Meer weergeven