Keepershandschoenen

Keepershandschoenen · 18. juli 2018
Zijn keepershandschoen pakketten alleen prijstechnisch interessant?

Keepershandschoenen · 18. juli 2018
Zijn er echt wondermiddeltjes om een keepershandschoen een betere grip te geven. In bijgaand filmpje gaan deze keepers op onderzoek uit. Geef jouw reactie als je ook ervaring hebt met wondermiddeltjes om betere grip te geven aan een keepershandschoen

Keepershandschoenen · 15. juli 2018
De Elite Sport Inca keepershandschoen is terug met een fantastische nieuwe look, dat wil je niet missen. Deze keepershandschoen is een lieveling van veel keepers

Keepershandschoenen · 14. juli 2018
Moet de keepershandschoen een fingersaves hebben.....of juist niet? Keepers hebben allemaal hun eigen mening maar laten we toch even toelichten wat fingersaves in een keepershandschoen doen.

Keepershandschoenen · 13. juli 2018
De meest gemaakte denkfout bij het aanschaffen van dure keepershandschoenen is de gedachte dat deze vele malen langer meegaan dan een goedkoper model.

Keepershandschoenen · 05. juli 2018
Keepershandschoenen werken net iets anders als voetbalschoenen of elk ander materiaal dat je nodig hebt tijdens het voetballen/keepen. Het grootste probleem wat keepers tegenkomen is de slijtage van de keepershandschoenen. Daarom 5 tips om je handschoenen nét even wat langer mee te laten gaan!

Keepershandschoenen · 05. juni 2018
De Fingersurround Cut is ontwikkeld door Uhlsport. Deze innovatieve vinger geeft een heel prettig gevoel doordat de handschoenvinger strak om jouw vingers zit. Hiermee heb je een beter balgevoel en wordt het vangen van de bal dus makkelijker.