· 

WEL OF GEEN FINGERSAVE?

De meeste keepers weten wel wat fingersave is, maar toch nog even een korte uitleg. Fingersave (vingerbescherming) is bedacht om de vingers te beschermen tegen harde schoten waardoor je vingers minder snel blessures oplopen, vaak gaat het bij vingerblessures om opgerekte banden (kneuzing) of nog pijnlijker een vinger uit de kom. Dit wordt veroorzaakt door het te ver omslaan van de vingers of duim.

 

Bij een aantal model keepershandschoenen heb je de mogelijkheid om de fingersave uit de keepershandschoen te halen door middel van een klittenband die je kunt openen en sluiten, met name Elite Sport gebruikt deze techniek.

 

Fingersave is aan te raden voor jonge keepers die niet of nauwelijks ervaring hebben met het tegenhouden van ballen of voor keepers die vaker een vingerblessure hebben opgelopen (deze tapen ook vaak de vingers). 

 

VOORDEEL VAN KEEPERSHANDSCHOENEN MET FINGERSAVE

Je vingers kunnen niet naar achteren strekken doordat de elementen in de vingers voor stevigheid zorgen. Hierdoor is de kans vele malen kleiner om geblesseerd te raken aan je vingers. Bekijk hier onze modellen met Fingersave.

 

NADEEL VAN KEEPERSHANDSCHOENEN MET FINGERSAVE

De bewegingsvrijheid in je vingers is vele malen kleiner waardoor het moeilijker wordt om de ballen te klemmen, na verloop van tijd worden de fingersaves wel iets soepeler waardoor de bewegingsvrijheid iets verbeterd. Bekijk hier onze modellen zonder fingersave.

 

Keeperswear verkoopt:

keepershandschoenen met fingersave

keepershandschoenen zonder fingersave

keepershandschoenen voor volwassenen

keepershandschoenen voor kinderen

keepershandschoenen met rol vinger

keepershandschoenen met platte vingers

keepershandschoenen met negatieve cut

keeperehandschoenen met hybride cut

de goedkoopste keepershandschoenen

de beste keepershandschoenen

keepershandschoenen van Elite Sport

keepershandschoenen van Uhlsport

keepershandschoenen van HoSoccer

keepershandschoenen van RWLK

keepershandschoenen van Stanno

 

 

Keeperswear al meer dan 3 jaar grootste Elite Sport webwinkel van Nederland en België!

 

Omdat JIJ het waard bent!

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Peter Cober (woensdag, 18 juli 2018 11:42)

    Zonder fingersaves maar met tapen. Vroerger met fingersaves