· 

Betere grip van jouw keepershandschoen

Keepers zijn altijd op zoek naar maximale grip van hun handschoen. Ieder merk claimt dat ze (gepatenteerde) foam heeft die, onder bepaalde omstandigheden, nog betere grip heeft. Eén ding is zeker.....des te meer grip een handschoen heeft des te sneller zal de foam ook slijten en zijn grip verliezen. Derhalve is het de vraag of je voor de maximale grip moet gaan en dus vaak nieuwe handschoenen moet kopen, of dat je gaat voor iets minder grip gaat maar dat die handschoen in de loop van gebruik minimaal gelijkwaardig wordt aan de dure handschoenen. Vergelijk het met een nieuwe band van een formule I-auto, als deze net erop ligt zie je dat de rondetijd zeer snel is doordat deze band nog de maximale grip heeft. Maar na enkele rondes is dit voordeel verdwenen en lopen de rondetijden op.

Maar wellicht zijn er wondermiddeltjes die de grip van een handschoen verbeteren, zie bijgaand filmpje. We horen graag jouw ervaringen.......schrijf maar een reactie aub.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Danilo (maandag, 15 mei 2023 20:18)

    Geen