· 

Keepershandschoen pakketten

Zijn keepershandschoen pakketten alleen prijstechnisch interessant? 

 

Je ziet tegenwoordig overal keepershandschoen pakketten. Alle mogelijke combinaties keepershandschoenen worden inmiddels aangeboden.  Ook bij  de keeper speciaalzaken zie je steeds meer keepershandschoen pakketten.

Waarom doen ze dat en wat is een goed keepershandschoenen pakket?

 

Voor webwinkels kunnen de keepershandschoen pakketten interessant zijn omdat ze u als keeper dan meer korting mogen geven. Alle mogelijke keepershandschoenen combinaties worden gemaakt om zoveel mogelijk keepershandschoen pakketten aan te kunnen bieden. Met uitzondering van een aantal keeper speciaalzaken, ontbreekt vaak de logica in het grote aanbod keepershandschoen pakketten. Keepers zien vaak door de bomen het bos niet meer.

 

Wij bij keeperswear vroegen ons af of dit een juiste ontwikkeling is. Op de vraag "welke keepershandschoenen passen bij jou als keepers" moeten wij als specialisten altijd een professioneel advies kunnen geven. Alle mogelijke pakketten combineren is voor veel keeper speciaalzaken en dus ook keeperswear geen optie, een goed advies is en blijft het allerbelangrijkste. Veel keepers gebruiken  2 á 3 keepershandschoenen per seizoen, daarom is een extra korting voor deze keepers wel gepast maar de keuze moet dan wel op maat zijn.

 

Keeperswear geef deze "extra" kortingen ook maar dan alleen met een keepershandschoen pakket dat er toe doet! 

 

U vind bij keeperswear een uitgebalanceerd keepershandschoen pakket:

- Wedstrijd & training keepershandschoen

- Wedstrijd & regen keepershandschoen

- Wedstrijd & kunstgras keepershandschoen

- Junior pakketten

Keeperswear biedt deze aan in een aantal prijsklasse, voor iedereen een betaalbare en geschikte aanbieding.

 

Daarbij hebben wij geregeld aanbiedingen die voor zowel de klant als voor de keeper speciaalzaak keeperswear goed zijn, zoals de nu lopende 2 halen = 1 betalen pakketten.

 

Zit jouw keuze er niet tussen, dan kun je bij keeperswear via info@keeperswear.nl aangeven welke combinatie JIJ nodig hebt.

Wij sturen jou dan een bod waar je niet omheen kunt.

 

Waaraan moet volgens jou een goed keepershandschoenen pakket aan voldoen?

(Reageer hieronder)

 

Keeperswear verkoopt ook keepershandschoenen met fingersave, zonder fingersave, voor volwassenen, voor kinderen, met roll vingers, platte vingers, met negatieve cut, met hybride cut, goedkope keepershandschoenen, de beste keepershandschoenen, keepershandschoenen van Elite Sport, keepershandschoenen van Uhlsport, keepershandschoenen van HoSoccer, keepershandschoenen van RWLK en keepershandschoenen van Stanno.

 

Keeperswear al meer dan 3 jaar grootste Elite Sport webwinkel van Nederland en België!

Reactie schrijven

Commentaren: 0