· 

Elite Sport Andalucia 2018/2019

Elite Sport Andalucia keepershandschoen

De Elite Andalucia voetbal handschoen heeft een upgrade gekregen in 2018. Het betreft een schitterende keepershandschoen met een opvallende groen, zilver en witte kleurschakering. De foam is bij dit nieuwe model gemaakt van Elite Control SNG Latex.

 

De Andalucia zit in het lagere Elite Sport prijssegment, vergelijkbare modellen van andere merken worden meestal in het middensegment gepositioneerd. Opmerkelijk is dat de Andalucia voor volwassenen en kinderen op de exact dezelfde manier ontworpen en gemaakt worden, dit is overigens iets wat Elite Sport bij alle modellen doet.

Pasvorm

Platte vinger, dit is één van de oudste technieken binnen keepershandschoenen. De pasvorm met platte vinger zitten over het algemeen losser ten opzichte van andere modellen. De  platte vinger is ideaal voor keepers die houden van een pasvorm die niet heel strak zit. Dit  model lijkt en voelt als de pasvorm van de eigen handpalm, een natuurlijke pasvorm dus. Vanggebied is groot en maakt vangen makkelijker.

 

Materiaal

De palm bestaat uit 4mm Control SNG Latex en een 4mm foam extra bescherminglaag.  Deze dikte is voor het  lage segment keepershandschoen zeer uitzonderlijk en zorgt ervoor dat de handschoen langer meegaat.

De SNG latex geeft een uitstekende grip op de bal bij zowel droog als nat weer. De grip is optimaal als de keepershandschoen goed (doorweekt (nat) is.

Overig

De sluiting bestaat uit een 10 cm brede elastische polsbandage en een 9 cm hoge elastische sluiting voor perfecte pasvorm. De Elite Andalucia is verder voorzien van Hi Tech Air Ventilation materiaal, deze zorgt voor een optimale luchtcirculatie.

Verder heeft de Elite Andalucia 5 verwijderbare vingerbeschermingsplaatjes.

En zoals al gezegd valt deze in het lage prijssegment waardoor je veel waar krijgt voor je geld.

 

Klik HIER voor uw Elite Sport Andalucia.

Bekende Elite Sport doelmannen

Sergio Padt gebruikt iedere training én wedstrijd keepershandschoenen van Elite, evenals Bram Castro (Heracles Almelo), Theo Zwarthoed (Excelsior), Andries Noppert (Foggia) en Robin Ruiter (Sunderland).

Keepershandschoenen

Keeperswear verkoopt naast Elite Sport voetbalhandschoenen ook:

Bekijk HIER voor alle Elite Sport keepershandschoenen.

 

Keeperswear de grootste Elite Sport webwinkel van Nederland en België!

 

Omdat JIJ het waard bent!

Reactie schrijven

Commentaren: 0