Elite Sport

Elite Sport Neo Revolution White
Elite Sport · 16. november 2022
De nieuwe Elite Neo Revolution White. Een fantastische handschoen met een palm van 4mm Ultra GTech Pro latex + 4 mm foam extra beschermlaag. Deze keepershandschoen heeft een Speed Negatieve naad, dit zorgt voor een comfortabel draagcomfort. De Elite Sport Neo Revolution geeft optimale grip onder alle omstandigheden.

Elite Sport Neo Revolution Aqua
Elite Sport · 15. februari 2022
De nieuwe Elite Neo Revolution Aqua. Een fantastische keepershandschoen met een palm van 4 mm of EsTec Aqua 5007B latex + 4 mm foam extra beschermlaag. Deze keepershandschoen heeft een Speed Negatieve naad, dit zorgt voor een comfortabel draagcomfort. De Elite Sport Neo Revolution geeft optimale grip onder alle omstandigheden.

Elite Sport keepershandschoenen
Elite Sport · 13. februari 2022
De nieuwe Elite Sport collectie 2022 bij Keeperswear. Lees hier alles over de nieuwe Elite Sport collectie.

Keepershandschoenen Elite Sport
Elite Sport · 09. februari 2022
De Elite Sport Hunter is een absoluut topmodel keepershandschoen. De Hunter kan dan ook met gemak de concurrentie aan met andere merken in het hogere prijs segment.

Keepershandschoenen Elite Sport
Elite Sport · 02. februari 2022
De Elite Sport Sakura is een hyper moderne keepershandschoen uit Elite Sport collectie 2022. De beste technieken en materialen zijn toegepast bij de Elite Sakura.

Elite Sport · 04. juli 2020
De nieuwe Elite Sport Ignis. Een fantastische keepershandschoen waarvan de palm bestaat uit Elite contact MBY latex en afgewerkt met op de rug een prachtig 3D ontwerp. Deze keepershandschoen voldoet uitstekend onder alle omstandigheden.

Elite Sport · 22. juni 2020
De nieuwe Elite Combat New, een sterke keepershandschoen voor weinig geld. De palm van de Combat bestaat uit Elite contact SB latex en afgewerkt met retro look. Deze keepershandschoen voldoet uitstekend onder alle omstandigheden.

Elite Sport · 18. juni 2020
De nieuwe Elite Vipera. Een fantastische keepershandschoen waarvan de palm bestaat uit Elite contact MB latex en afgewerkt met op de rug een prachtig 3D ontwerp. Deze keepershandschoen voldoet uitstekend onder alle omstandigheden.

Elite Sport · 12. juni 2020
Keeperswear gerepresenteerd de nieuwe Elite Sport modellen van seizoen 2020/2021. Voor de echte keeper een "must have", lees hier waarom....

Elite Sport · 10. juni 2020
De nieuwe Elite Neo White. Een fantastische handschoen gemaakt van neopreen en afgewerkt met de ongeëvenaarde Elite latex. De binnenkant is afgewerkt met de Hybride palm voor optimale grip onder alle omstandigheden.

Meer weergeven