· 

Elite Sport Camaleon 2018/2019

ELITE SPORT CAMALEON KEEPERSHANDSCHOENEN

De nieuwe Elite Camaleon keepershandschoen is er.  Het betreft een schitterende keepershandschoen met nog steeds opvallende kleuren maar belangrijker nog, hij heeft een ongekende goede grip bij zowel droge als natte omstandigheden. 

 

Verder overtreft de pasvorm zijn voorganger met verve en is de slijtvastheid van ongekende hoogte. De Camaleon zit in het hoogste Elite Sport prijssegment, maar dan krijg je wel een keepershandschoen die de concurrenten ver achter zich laat. 

Pasvorm 

De Camaleon is een hybride model, combinatie van 2 technieken (roll finger en negative cut) waardoor de beste eigenschappen van deze technieken gebruikt worden. 

De wijsvinger en pink bestaan uit een rollfinger en de middel- en ringvinger uit een negatieve naad waardoor de grip ongekend goed is en de handschoen als een tweede natuur om de hand zit. 

 

Materiaal 

De palm bestaat uit ELITE CONTACT MB latex + 4 mm foam extra bescherminglaag, deze foam is zeer sterk en zorgt ervoor dat de handschoen veel langer meegaat dan u gewend bent. 

De MB latex geeft een uitmuntende grip op de bal en dat bij zowel droog als nat weer. De grip is optimaal als de keepershandschoen goed (doorweekt) nat is. 

Overig 

De sluiting bestaat uit een 10 cm brede elastische polsbandage en een 9 cm hoge elastische sluiting voor perfecte pasvorm.  De Elite Camaleon is verder voorzien van Hi Tech Air Ventilation materiaal, deze zorgt voor een optimale luchtcirculatie.  Verder heeft de Elite Camaleon 5 verwijderbare vingerbeschermingsplaatjes.  

Met de Elite Sport Camaleon krijg je echt waar voor je geld. 

 

Bekende Elite Sport doelmannen

Sergio Padt gebruikt iedere training én wedstrijd keepershandschoenen van Elite, evenals Bram Castro (Heracles Almelo), Theo Zwarthoed (Excelsior), Andries Noppert (Foggia) en Robin Ruiter (Sunderland).

KEEPERSHANDSCHOENEN

Keeperswear verkoopt naast Elite Sport voetbalhandschoenen ook:

Bekijk HIER voor alle Elite Sport keepershandschoenen.

 

Keeperswear de grootste Elite Sport webwinkel van Nederland en België!

 

Omdat JIJ het waard bent!

Reactie schrijven

Commentaren: 0