· 

ELITE AQUA H

ELITE SPORT AQUA H

De Elite Aqua Hybride is een keepershandschoen die zijn grip niet verliest bij natte tot zeer natte omstandigheden. Maar omschrijft de benaming Aqua H precies waar deze keepershandschoen voor staat?
De conclusie is dat het antwoord hierop niet volmondig met "ja" beantwoord kan worden. Natuurlijk onderscheidt de Aqua H zich van andere modellen omdat zijn grip bij zeer natte omstandigheden excelleert. Maar het verschil met zijn voorgangers zit hem er met name in dat hij ook onder normale tot droge omstandigheden tot de beste keepershandschoenen behoort.

Veel keepers kochten in het verleden meerdere keepershandschoenen. Bij aanschaf van nieuwe keepershandschoenen zijn deze meestal bedoeld voor de wedstrijden, de oude wedstijd-keepershandschoenen worden dan voor de training gebruikt.


De keuze welk model keepershandschoen er gekocht wordt is per keeper verschillend maar meestal zijn deze bedoeld voor droge tot natte omstandigheden.


Omdat bij natte omstandigheden de grip van de handschoen minder wordt kiezen keepers er vaak voor om een extra setje keepershandschoenen te bestellen voor extreem natte omstandigheden.
De meeste merken verwerken in de benaming van dit type keepershandschoen vaak het woord "aqua", wat water betekend.

Bij de meeste aqua modellen is de grip bij droog weer minder en slijten de keepershandschoenen sneller.
Dit is nog steeds bij veel aqua keepershandschoen het geval. In droge periodes worden de aqua keepershandschoenen vaak niet gebruikt en liggen ze thuis of op de club te wachten op regenachtig weer. Helaas vergeten keepers nogal eens in droge periodes om af en toe te controleren of de aqua's niet aan het uitdrogen zijn. En ja, vaak blijkt dan dat wanneer het weer omslaat en het flink gaat regenen, de Aqua handschoenen uitgedroogd liggen te wachten en dus niet meer bruikbaar zijn.

EsTec5005 Latex

Elite Sport is als één van de eerste merken die een foam heeft ontwikkeld die niet alleen geschikt is voor natte tot zeer natte omstandigheden, maar ook bij droge en warme omstandigheden zijn grip behoud zonder aan leversduur in te boeten. Elite heeft hiervoor de EsTec5005 Latex ontwikkeld en is daarmee misschien wel de beste keepershandschoen van dit moment.

Geen extra paar keepershandschoenen meer voor extreem nat weer maar een keepershandschoen voor alle omstandigheden.
Vandaar dat wij denken dat de naam Aqua H niet geheel doet vermoeden wat de naam zegt.
Je krijgt namelijk veel meer dan je verwacht met de Elite Aqua H.


Nu tijdelijk met korting

www.keeperswear.nl al meer dan vijf jaar de Elite Sport specialist van Nederland en België.

Reactie schrijven

Commentaren: 0