· 

Elite Sport Hunter

ELITE SPORT HUNTER

Met de komst van de Elite Sport Hunter is er een absoluut topmodel keepershandschoen bij gekomen. De Hunter is door de keeperswereld met open armen ontvangen en is inmiddels een veel gevraagde keepershandschoen geworden.

 

De Hunter kan dan ook met gemak de concurrentie aan met andere merken in het hogere prijs segment. 

 

 

SGB Contact foam

De palm van de Hunter bestaat uit 4 mm SGB Contact foam, met deze foam heeft de Hunter een meer dan uitmuntende grip bij zowel droge als natte omstandigheden.  De nieuwe SGB foam maakt de Hunter ook nog eens zeer geschikt voor op kunstgras.

 

NRoll Finger

De Hunter heeft een NRoll cut, de middel- en ringvinger zijn half gerold waardoor het draagcomfort zeer hoog is. De Hunter heeft een stretch zone tussen duim en wijsvinger om scheuren te voorkomen en is hij voorzien van 5 verwijderbare fingersaves.

 

Boby

De body van de Hunter is gemaakt van Hi Tech Air Ventilation mesh materiaal wat zorgt voor een zeer goede luchtventilatie.

 

Sluiting

Verder heeft de Elite Hunter een 10 cm wijd/hoge elastische polsbandage met een 9 cm hoge elastische sluiting wat zorgt voor een perfecte pasvorm. 

 

Uitstraling

En last but not least hij heeft een geweldige uitstraling !

 

Conclusie

Dit alles maakt de Elite Sport Hunter tot een ongekende goede keepershandschoen met een prijs die de concurrentie ver achter zich laat.   


BESTEL NU UW ELITE SPORT HUNTER


De Elite Sport Hunter is alleen verkrijgbaar bij KEEPERSwear

Reactie schrijven

Commentaren: 0