· 

Elite Sport Combat Pro F 2018

ELITE SPORT COMBAT PRO F

De Combat Pro F is een absoluut topmodel keepershandschoen van Elite Sport. De  Elite Sport Combat Pro F wordt gekenmerkt door roze accenten die over de body van de keepershandschoen lopen. Met zijn zwart, grijs en witte accenten is het een opvallende keepershandschoen.

 

Deze topper zorgt met zijn NRollfinger snit voor het perfecte balgevoel en daarbij is hij voorzien van verwijderbare fingersaves. De Combat Pro F van Elite Sport kun je gebruiken tijdens alle weersomstandigheden.

Control G foam

De palm van de Combat Pro F bestaat uit een 4 mm Elite Control G Latex en een extra beschermlaag  van 4 mm foam. Dit model is geschikt voor zowel droge als natte weersomstandigheden. De grip blijft geweldig als de handschoen doorweekt is.

 

NRoll Finger

De Combat Pro F heeft een NRoll cut, de middel- en ringvinger zijn half gerold waardoor het draagcomfort zeer hoog is. De Combat Pro F heeft een stretch zone tussen duim en wijsvinger om scheuren te voorkomen en is hij voorzien van 5 verwijderbare fingersaves.

 

Boby

De body van de Combat Pro F is gemaakt van Hi Tech Air Ventilation mesh materiaal wat zorgt voor een zeer goede luchtventilatie.

 

Sluiting

De Combat Pro F heeft een 10 cm wijd/hoge elastische polsbandage en is voorzien van de allernieuwste Stretch Strap Techniek waardoor de handen niet meer verschuiven in de keepershandschoen tijdens het keepen, hiermee heeft hij de perfecte pasvorm. 

 

Uitstraling

De Elite Combat Pro F heeft met zijn bijzondere kleurschakeringen een geweldige uitstraling!

 

Conclusie

Dit alles maakt dat Elite Sport Combat Pro F tot een ongekende goede keepershandschoen die je geprobeerd moet hebben.


Bestel nu uw Elite Combat Pro F


Klik hier voor overige Elite Sport modellen.

www.keeperswear.nl al meer dan 3 jaar de grootste Elite Sport webwinkel van 🇱🇺Nederland en 🇧🇪België

Reactie schrijven

Commentaren: 0