· 

Elite Sport Black Real

BLACK REAL

De Black Real is vanaf dag één het meest gewaardeerde Elite Sport keepershandschoenen model onder de senioren keepers in Nederland. De Elite Sport Black Real wordt gekenmerkt door zijn zwarte kleur met gouden accenten die over de body van de keepershandschoen lopen.

 

 

De Black Real zorgt met zijn Rollfinger voor een superieur balgevoel en daarbij is hij voorzien van verwijderbare fingersaves (inclusief duim). De Black Real van Elite Sport is op zijn best onder alle mogelijke weersomstandigheden en heeft de zeer lange levensduur.

 

Control MB Latex

De palm van de Elite Black Real bestaat uit een 4 mm Elite MB latex en een extra beschermlaag  van 4 mm foam. Dit model is geschikt voor zowel droge als natte weersomstandigheden. De grip blijft geweldig als de handschoen doorweekt is.

 

Roll Finger

De Black Real heeft een Roll cut waardoor het vangoppervlak groot en de bal makkelijker te vangen is. Hij heeft een stretch zone tussen duim en wijsvinger om scheuren te voorkomen en is hij voorzien van 5 verwijderbare fingersaves.

 

Boby

De body van de Black Real is gemaakt van Hi Tech Air Ventilation mesh materiaal wat zorgt voor een zeer goede luchtventilatie.

 

Sluiting

De Black Real heeft een 10 cm wijd/hoge elastische polsbandage met een 9cm hoge elastische sluiting waardoor de keepershandschoen goed om de hand blijft zitten tijdens het vangen en stompen van de bal.

 

Uitstraling

De Elite Black Real wordt zeer geprezen en heeft een geweldige uitstraling!

 

Conclusie

De Black Real is een absolute top keepershandschoen, het professionele ontwerp geeft hem een enorme uitstraling. Hij heeft een enorme goede grip op iedere bal en is zeer slijtvast. De Elite Black Real is al jaren één van ’s werelds beste keepershandschoenen.


BESTEL HIER UW BLACK REAL


Klik hier voor overige Elite Sport modellen.

www.keeperswear.nl alweer zes jaar de grootste Elite Sport webwinkel van 🇱🇺Nederland en 🇧🇪België

Reactie schrijven

Commentaren: 0