· 

Elite Sport Neo Black

ELITE NEO BLACK

De Elite Sport Neo Black is een spectaculaire keepershandschoen. Beste materialen, detail voor afwerking, geweldige pasvorm en met zijn neopreen latex heeft hij een ongeëvenaarde grip op de bal. De Elite Sport Neo Black wordt gekenmerkt door zijn zwarte kleur en zijn 3D patroon op de body van de keepershandschoen.

 

De Neo Black zorgt met zijn hybride pasvorm voor een superieur balgevoel. De Neo Black van Elite Sport is op zijn best onder alle mogelijke weersomstandigheden en heeft de zeer lange levensduur.

Elite Neopreen latex

De palm van de Elite Neo Black bestaat uit de geheel door Elite ontwikkelde 4 mm Elite Neopreen Latex + 4 mm foam extra beschermingslaag..Dit model is geschikt voor zowel droge als natte weersomstandigheden. De Neo Black is de keepershandschoen die het verschil maakt.

 

Hybride

De Neo Black heeft een hybride cut waardoor de keepershandschoen als natuurlijk aanvoelt. Hij heeft een stretch zone tussen duim en wijsvinger om scheuren te voorkomen..

 

Boby

De body van de Neo Black is gemaakt van Hi Tech Air Ventilation mesh materiaal wat zorgt voor een zeer goede luchtventilatie.

 

Sluiting

De Neo Black heeft een 10 cm wijd/hoge elastische polsbandage met een 9cm hoge elastische sluiting waardoor de keepershandschoen goed om de hand blijft zitten tijdens het vangen en stompen van de bal.

 

Uitstraling

De Elite Neo Black heeft een heeft een geweldige uitstraling!

 

Conclusie

De Neo Black is een absolute top keepershandschoen, het professionele ontwerp geeft hem een enorme uitstraling. Hij heeft een enorme goede grip op iedere bal en is zeer slijtvast. De Elite Neo Black is een stap verder in de ontwikkeling van keepershandschoenen.


Bestel hier uw Neo black


Klik hier voor overige Elite Sport modellen.

www.keeperswear.nl alweer 6 jaar de grootste Elite Sport webwinkel van 🇱🇺Nederland en 🇧🇪België

Reactie schrijven

Commentaren: 0