· 

ADIDAS PREDATOR PRO

ADIDAS PREDATOR PRO

Adidas heeft begin 2019 een nieuwe reeks Predator Pro keepershandschoenen gelanceerd.

 

Finger save

De Predator Pro is een professionele keepershandschoen zonder finger saves.  Hier is bewust voor gekozen omdat deze nieuwe keepershandschoenen vooral door de professionele keeper wordt gedragen. Profkeepers gebruiken vrijwel nooit bescherming achter de vingers, omdat dit de bewegingsvrijheid kan belemmeren.

 

 

Grip en pasvorm

De grip van de nieuwste modellen Adidas Predator Pro keepershandschoenen is uitmuntend. Dankzij de dubbele bandage kun je de keepershandschoen lekker strak aantrekken en wat het balgevoel aanzienlijk verhoogd.

Adidas predator pro keepershandschoenen

Bekende keepers

Bekende sluitposten als Marc-Andre ter Stegen en Jasper Cillessen (Barcelona), André Onana (Ajax), Manuel Neuer (Bayern München), en Maarten Stekelenburg (Everton) verdedigen het doel met de Adidas Predator Pro keepershandschoenen.

ADIDAS

Adidas is opgericht door Adolf Dassler. De bijnaam van Adolf was Adi. Voeg daar de eerste drie letters van zijn achternaam aan toe en je krijgt ‘ADIDAS’. Het merk is in 1920 opgericht in Duitsland en behoort vandaag de tot de grootste sportmerken ter wereld.


Klik hier voor overige Elite Sport modellen.

www.keeperswear.nl al 4 jaar de grootste Elite Sport webwinkel van 🇱🇺Nederland en 🇧🇪België

Reactie schrijven

Commentaren: 0