· 

Elite Sport Solo

ELITE SPORT SOLO

De Elite Sport Solo is een zeer gewaardeerde keepershandschoen in zowel Nederland als in België. Ook prof keepers als Robbin Ruiter (Sunderland AFC) en Sergio Padt (FC Groningen)  keepen geregeld met deze deze top keepershandschoen.

 

 

De Elite Solo zorgt met zijn Rollfinger voor een superieur balgevoel en daarbij is hij voorzien van verwijderbare fingersaves. De Solo van Elite Sport is op zijn best onder alle mogelijke weersomstandigheden en heeft de zeer lange levensduur.

Control M1 Latex

De palm van de Elite Solo bestaat uit een 4 mm Elite M1 latex en een extra beschermlaag  van 4 mm foam. Dit model is geschikt voor zowel droge als natte weersomstandigheden. De grip blijft geweldig als de handschoen doorweekt is.

 

Roll Finger

De Solo heeft een Roll cut waardoor het vangoppervlak groot is en de bal makkelijker te vangen is. Hij heeft een stretch zone tussen duim en wijsvinger om scheuren te voorkomen en is voorzien van 4 verwijderbare fingersaves.

 

Boby

De body van de Elite Solo is gemaakt van Hi Tech Air Ventilation mesh materiaal wat zorgt voor een zeer goede luchtventilatie.

 

Sluiting

De Elite Solo heeft een 10 cm wijd/hoge elastische polsbandage met een 9cm hoge elastische sluiting waardoor de keepershandschoen goed om de hand blijft zitten tijdens het vangen en stompen van de bal.

 

Uitstraling

De Elite Solo heeft door zijn geheel witte kleur een geweldige uitstraling!

 

Conclusie

De Elite Sport Solo is een absolute top keepershandschoen, het professionele en witte ontwerp geeft hem een enorme uitstraling. Hij heeft een geweldige grip en is zeer slijtvast. De Elite Solo behoort al jaren tot ’s werelds beste keepershandschoenen.

ELITE SPORT SOLO

ELITE SOLO
€ 84,95 1 € 59,95

www.keeperswear.nl al vier jaar de grootste Elite Sport webwinkel van Nederland en België

Reactie schrijven

Commentaren: 0