· 

Sells keepershandschoenen

SELLS EXCEL FUSION CAROL

Walter Schuurman en Adam Sells, twee keepershandschoenen experts bij uitstek, hebben een ongelofelijke kwaliteit keepershandschoenen lijn neergezet. De WA Sells collectie. Eén van de opvallendste modellen is de Sells Excel Fusion Carol. 

 

Voor nog net geen €50,- krijg je deze top Sells keepershandschoen met zijn welbekende mega grip, een fenomenale nieuwe hybride pasvorm en uitneembare fingersave. Absoluut wereldklasse.

 

De Sells Excel Fusion Carol is het bewijs dat goed niet altijd duur hoeft te zijn.

ABS latex 

De palm van de Sells Excel Fusion Carol bestaat uit een 3 mm ABS latex en is voorzien van een extra beschermlaag van 4 mm memory foam. Dit model is geschikt voor zowel droge als natte weersomstandigheden. 

 

Negatieve cut

Een negatief naad voelt aan als een tweede huid, om die reden is deze techniek geliefd bij keepers die houden van een model dat strak om de hand zit en toch zijn flexibiliteit behoudt. Het draagcomfort is hoog. 

 

Boby

De body van de Sells Excel Fusion Carol is ademend wat zorgt voor een goede luchtventilatie.

 

Sluiting

De Sells Excel Fusion Carol heeft sterke elastische sluiting waardoor de keepershandschoen goed om de hand blijft zitten tijdens het vangen en stompen van de bal en niet afscheurt.

 

Uitstraling

De Sells Excel Fusion Carol heeft krachtige en professionele uitstraling, een keepershandschoen waarmee je gezien wilt worden!

 

Conclusie

De Sells Excel Fusion Carol is een absoluut top keepershandschoen. Walter Schuurman en Adam Sells hebben zichzelf overtroffen met dit model. Een geweldige pasvorm een lange levensduur en dat tegen een belachelijk lage prijs.

 


SELLS EXCEL FUSION CAROL


De gehele Sells WA COLLECTIE


www.keeperswear.nl door keepers voor keepers.

Reactie schrijven

Commentaren: 0