· 

Sells keepershandschoenen

SELLS PRO TOUCH STORM

Walter Schuurman en Adam Sells, twee keepershandschoenen experts bij uitstek, hebben een ongelofelijke kwaliteit keepershandschoenen lijn neergezet. De WA Sells collectie met als het absolute topmodel de Sells Pro Touch Storm.

 

Deze Sells keepershandschoen kost €115,- Voor dit bedrag krijgt u een keepershandschoen van ongekende hoge kwaliteit. Deze Sells keepershandschoen heeft met zijn 4 mm Adhesion ULTRA latex en zijn 5 mm extra memory foam een ongekende lange levensduur. Mede dankzij de hybride cut en zijn geweldige afwerking heeft de Sells Pro Toch Storm een mega goede grip op de bal.

Verder is hij voorzien van uitneembare finger saves.

 

 

Adhesion Ultra latex 

De palm van de Sells Pro Touch Storm bestaat uit een  4 mm Adhesion Ultra latex en een extra laag van 5 mm memory foam. Dit model is geschikt voor zowel droge als natte weersomstandigheden.  Hij behoudt onder alle omstandigheden zijn grip op de bal.

 

Hybride cut

De hybride cut is een combinatie van meerdere technieken en heeft als doel om de beste eigenschappen van diverse technieken te gebruiken en het gebruiksgemak te verhogen. Het draagcomfort is zeer hoog en het contact met de bal optimaal. 

 

Boby

De body van de Sells Pro Touch Storm is ademend wat zorgt voor een goede luchtventilatie.

 

Sluiting

De Sells Pro Touch Storm heeft sterke elastische sluiting waardoor de keepershandschoen goed om de hand blijft zitten tijdens het vangen en stompen van de bal.

 

Uitstraling

De Sells Pro Touch Storm heeft unieke en professionele uitstraling, een keepershandschoen die ook door prof keepers gebruikt wordt.

 

Conclusie

De Sells Pro Touch Storm het absolute top model van Sells. Walter Schuurman en Adam Sells hebben een kwalitatieve en betaalbare professionele keepershandschoen ontwikkeld die ook daadwerkelijk voldoet aan het begrip "top kwaliteit keepershandschoen". 


SELLS PRO TOUCH STORM


De gehele Sells WA COLLECTIE


www.keeperswear.nl door keepers voor keepers.

Reactie schrijven

Commentaren: 0