· 

Elite Sport 2019/2020

ELITE SPORT KEEPERSHANDSCHOENEN 2019/2020

NIEUWE COLLECTIE ELITE SPORT 2019/2020

 

Wat kun JIJ verwachten van Elite Sport seizoen 2019-2020?

 

Elite Sport is vanaf de dag van oprichting continu bezig met het verbeteren van de formule om de beste keepershandschoenen te maken. De zelf ontwikkelde latex gecombineerd met het eigen ontwerp zorgen ervoor dat de Elite Sport keepershandschoen een geweldige pasvorm en een zeer lange levensduur heeft.

Opvallend bij Elite Sport is dat er bij de junior keepershandschoenen dezelfde materialen worden gebruikt als bij de senior keepershandschoenen, hierdoor zijn ze van dezelfde kwaliteit. Verder heeft Elite Sport veel modellen met verwijderbare fingersave en zijn diverse modellen geschikt voor zowel gras als kunstgras. 

Elite Sport Calaca
Elite Sport Calaca

Dit vinden we ook weer terug in de nieuwe modellen van 2019/2020.

De nieuwe Elite Sport keepershandschoenen tillen het woord ‘grip’ naar een nog hoger niveau.

Er zijn nieuwe namen toegevoegd aan de collectie zoals Neo, Scorpion, Calaca (zie foto boven), Calavero en de Crash. Maar ook bestaande Elite Sport modellen zoals de Combat, de Combat F, de Brambo en de Andalucia hebben een upgrade gekregen.

 

Opvallend aan deze nieuwe lijn is dat de kleuren en opdruk zijn afgestemd op de trends van 2020, hierin is Elite Sport een trendzetter. De nieuwe keepershandschoenen van Elite Sport voor het aankomende seizoen zijn nu verkrijgbaar bij Keeperswear. 

De nieuwste collectie van Elite Sport heeft de looks die hoort bij de keepershandschoen van 2020.

Jij als keeper verdient een uitstekende en schitterende keepershandschoen!

 

Links de Elite Combat, rechts de Elite Combat Pro F
Links de Elite Combat, rechts de Elite Combat Pro F

De Elite Sport keepershandschoenen zijn van hoge kwaliteit waardoor ze langer meegaan dan de meeste andere grote merken.

Toch geldt ook bij Elite Sport dat goed onderhoud de levensduur aanzienlijk verlengt.

 

NIEUWE ELITE SPORT modellen 2019/2020

ELITE NEO AQUA
€ 139,95 1 € 84,95

Reactie schrijven

Commentaren: 0