· 

Elite Sport Calavera

ELITE CALAVERA

 

De Elite Sport Calavera is één van de meest opvallende keepershandschoenen uit de nieuwe Elite Sport collectie 2019/2020.  Vrolijke kleuren gecombineerd met een halloween doodskop en het Elite Sport logo als neus, maakt dit een heel bijzonder exemplaar onder de keepershandschoenen. 

 

Zowel de junior als de senior keepershandschoen is gemaakt van dezelfde materialen waardoor er geen verschil is in kwaliteit, duurzaamheid en grip. Met zijn 4 mm Elite Control SBR Latex en 4 mm extra foam gaat de Calavera ook nog eens extra lang mee.

Elite Control SBR latex 

De palm van de Elite Calavera bestaat uit de door Elite ontwikkelde 4 mm Control SBR latex en heeft een extra beschermlaag van 4 mm foam. Dit model is geschikt voor droge tot zeer natte weersomstandigheden. 

 

NRoll finger

De Elite Calavera heeft een NRoll finger,  dit is één van de populairste technieken van de afgelopen jaren. Bij deze techniek wordt de foam als het ware om de vingers gerold. Doordat de foam om de vingers zit gerold zorgt het voor een groter vangoppervlak en dus meer grip. Maximaal contact gedurende het gooien en vangen van de bal.

 

 

Boby

De body van de Elite Calavera is gemaakt van Hi Tech Air Ventilation mesh materiaal wat zorgt voor een optimale luchtventilatie.

 

Sluiting

De Elite Calavera heeft een 10 cm wijd/hoge elastische polsbandage met een 9cm hoge elastische sluiting waardoor de keepershandschoen goed om de hand blijft zitten tijdens het vangen en stompen van de bal.

 

Uitstraling

De Elite Calavera heeft vrolijke kleuren, gecombineerd met een halloween doodskop en het Elite Sport logo als neus. Dit maakt hem uniek, vrolijke en stoer!

 

Conclusie

De Elite Calavera is absoluut een opvallende keepershandschoen die daarbij ook nog een uitmuntende grip heeft en extra lang meegaat . De Calavera is te verkrijgen van maat 5 tot en maat 11.

De Elite Calavera is met één woord "bijzonder"!

ELITE SPORT CALAVERA


ELITE SPORT NEW

ELITE NEO AQUA
€ 139,95 1 € 84,95

www.keeperswear.nl al meer dan vier jaar de Elite Sport specialist van Nederland en België.

Reactie schrijven

Commentaren: 0