· 

Elite Sport Combat Pro F

De nieuwe ELITE SPORT COMBAT PRO F

De Combat Pro F is een absoluut topmodel keepershandschoen van Elite Sport. De  Elite Sport Combat Pro F wordt gekenmerkt door stoere accenten en 3D embossing die over de body van de keepershandschoen lopen. Met zijn zwart, goud en witte accenten is het een prachtig en kwalitatief hoogstaande keepershandschoen geworden.

 

Deze topper zorgt met zijn NRollfinger snit voor het perfecte balgevoel en daarbij is hij voorzien van verwijderbare fingersaves. De Combat Pro F van Elite Sport kun je gebruiken tijdens alle weersomstandigheden.

NRoll Finger

De Combat Pro F keepershandschoen heeft een NRoll cut, de middel- en ringvinger zijn half gerold waardoor het draagcomfort zeer hoog is. De Combat Pro F heeft een stretch zone tussen duim en wijsvinger om scheuren te voorkomen en is hij voorzien van 5 verwijderbare finger saves.

 

Control G foam

De palm van de Elite Sport Combat Pro F bestaat uit een 4 mm Elite Control G Latex en een extra beschermlaag  van 4 mm foam. Deze keepershandschoen is geschikt voor zowel droge als natte weersomstandigheden. De grip blijft geweldig als de keepershandschoen goed doorweekt is.

 

Boby

De body van de Combat Pro F keepershandschoen is gemaakt van Hi Tech Air Ventilation mesh materiaal wat zorgt voor een zeer goede luchtventilatie.

 

Sluiting

De Combat Pro F keepershandschoen heeft een 10 cm wijd/hoge elastische polsbandage en is voorzien van de allernieuwste Stretch Strap Techniek waardoor de handen niet meer verschuiven in de keepershandschoen tijdens het keepen, hiermee heeft hij de perfecte pasvorm. 

 

Uitstraling

De Elite Combat Pro F keepershandschoen heeft een uitzonderlijk stoere en moderne uitstraling, een keepershandschoen waarmee je gezien mag worden.

 

Conclusie

Dit alles maakt Elite Sport Combat Pro F een ongekend populaire keepershandschoen die je geprobeerd moet hebben.


Elite Combat Pro F


ELITE SPORT

ELITE NEO AQUA
€ 139,95 1 € 84,95

www.keeperswear.nl al weer bijna 5 jaar de Elite Sport specialist van Nederland en België.

Reactie schrijven

Commentaren: 0