· 

Elite Sport Neo White

ELITE NEO WHITE

De Elite Sport Neo White is een spectaculaire witte keepershandschoen. De beste materialen zijn gebruikt, detail voor afwerking, geweldige pasvorm en met zijn neopreen latex heeft hij een ongeëvenaarde grip op de bal. De Elite Sport Neo White wordt gekenmerkt door zijn witte kleur en zijn 3D patroon op de body van de keepershandschoen.

 

De Neo White zorgt met zijn hybride pasvorm voor een superieur balgevoel. De Neo White van Elite Sport is op zijn best onder alle mogelijke weersomstandigheden en heeft de zeer lange levensduur.

Elite Neopreen latex

De palm van de Elite Neo White bestaat uit de geheel door Elite ontwikkelde 4 mm Elite Neopreen Latex + 4 mm foam extra beschermingslaag. Dit model is geschikt voor zowel droge als natte weersomstandigheden. De Neo White is de keepershandschoen die het verschil maakt.

 

Hybride

De Elite Neo White heeft een hybride cut waardoor de keepershandschoen als natuurlijk aanvoelt. Hij heeft een stretch zone tussen duim en wijsvinger om scheuren te voorkomen..

 

Boby

De body van de Elite Neo White is gemaakt van Hi Tech Air Ventilation mesh materiaal wat zorgt voor een zeer goede luchtventilatie.

 

Sluiting

De Elite Neo White heeft een 10 cm wijd/hoge elastische polsbandage met een 9cm hoge elastische sluiting waardoor de keepershandschoen goed om de hand blijft zitten tijdens het vangen en stompen van de bal.

 

Uitstraling

De Elite Neo White heeft een heeft een geweldige uitstraling!

 

Conclusie

De Elite Neo White is een absolute top keepershandschoen, het professionele ontwerp geeft hem een enorme uitstraling. Hij heeft een enorme goede grip op iedere bal en is zeer slijtvast. De Elite Neo White is een stap verder in de ontwikkeling van keepershandschoenen.


Bestel hier uw Neo White


Reactie schrijven

Commentaren: 0