· 

Elite Vipera

ELITE VIPERA

De Elite Sport Neo Vipera  is een spectaculaire  keepershandschoen. De beste materialen zijn gebruikt, detail voor afwerking, geweldige pasvorm en met zijn Elite MB latex heeft hij een geweldige grip op de bal. De Elite Sport Vipera is een trendsetter wat ontwerp betreft,  gekenmerkt door zijn stijl en 3D patroon op de body van de keepershandschoen.

 

De Elite Vipera zorgt met zijn Semi Speed Negatief naad voor een superieur balgevoel. De Vipera van Elite Sport is op zijn best onder alle mogelijke weersomstandigheden en heeft de zeer lange levensduur. 

Elite Neopreen latex

De palm van de Elite Vipera bestaat uit het door Elite Sport ontwikkelde 4 mm Elite MB Latex + 4 mm foam extra beschermingslaag. Dit model is geschikt voor zowel droge als natte weersomstandigheden. De Elite Vipera is een duurzaam en kwalitatief hoogstandje van Elite Sport.

 

Hybride

De Elite Vipera heeft een Semi Speed Negatief naad waardoor de keepershandschoen als natuurlijk aanvoelt. Hij heeft een stretch zone tussen duim en wijsvinger om scheuren te voorkomen.  

 

Boby

De body van de Elite Vipera is gemaakt van Hi Tech Air Ventilation mesh materiaal wat zorgt voor een zeer goede luchtventilatie.

 

Sluiting

De Elite Vipera heeft een 10 cm wijd/hoge elastische polsbandage met een 9 cm hoge elastische sluiting waardoor de keepershandschoen goed om de hand blijft zitten tijdens het vangen en stompen van de bal.

 

Uitstraling

De Elite Vipera heeft een heeft een geweldige uitstraling!

 

Conclusie

De Vipera is een absolute top keepershandschoen, het professionele ontwerp geeft hem een enorme uitstraling. Hij heeft een enorme goede grip op iedere bal en is zeer slijtvast. De Elite Vipera is niet één maar twee stappen verder in de ontwikkeling van keepershandschoenen. De Elite Vipera is de keepershandschoen die het verschil maakt.


Bestel hier uw ELITE VIPERA

ELITE VIPERA
€ 89,95 1 € 58,95
VIPERA DUO PAKKET
€ 199,90 1 € 129,95

Klik hier voor overige Elite Sport modellen.

www.keeperswear.nl 💯% door keepers voor keepers en al weer zes jaar de Elite Sport specialist van Nederland en België.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Klaas (zondag, 11 oktober 2020 16:52)

    Super fijne keepershandschoen en na contact met info@keeperswear.nl ook nog extra korting gekregen. Geweldige webwinkel www.keeperswear.nl