· 

Elite Combat

ELITE COMBAT NEW

De Elite Sport Combat is een keepershandschoen met een retro look. De beste materialen zijn gebruikt, detail voor afwerking, geweldige pasvorm en met zijn Elite SB latex heeft hij een geweldige grip op de bal.  De Elite Sport Combat is een prachtig en goed doordacht ontwerp. Deze keepershandschoen doet oude tijden herleven.

 

Op de Elite Sport Combat kun je vertrouwen als je in de goal staat, de Combat heeft een geweldige grip en dat onder alle omstandigheden.  De Elite Combat is voorzien van een platte vinger waarmee is de Combat ideaal voor keepers die houden van een pasvorm die niet al te strak zit. 

Elite SB latex

De palm van de Elite Combat bestaat uit het door Elite Sport ontwikkelde 4 mm Elite SB Latex + 4 mm foam extra beschermingslaag. Dit model is geschikt voor zowel droge als natte weersomstandigheden. De Elite Combat oersterk met een geweldige grip.

 

Platte vinger

Dit is één van de oudste technieken binnen keepershandschoenen. De pasvorm met platte vinger zitten over het algemeen iets losser ten opzichte van andere modellen. De  platte vinger is ideaal voor keepers die houden van een pasvorm die niet al te  strak zitten. Dit  model lijkt en voelt als de pasvorm van de eigen handpalm, een natuurlijke pasvorm dus. Vanggebied is groot en maakt vangen makkelijker.

 

Boby

De body van de Elite Combat is gemaakt van Hi Tech Air Ventilation mesh materiaal wat zorgt voor een zeer goede luchtventilatie.

 

Sluiting

De Elite Combat heeft een 10 cm wijd/hoge elastische polsbandage met een 9 cm hoge elastische sluiting waardoor de keepershandschoen goed om de hand blijft zitten tijdens het vangen en stompen van de bal.

 

Vingersaves

De Elite Combat heeft 5 verwijderbare vinger plaatjes.

 

Uitstraling

De Elite Combat heeft een heeft een retro look die oude tijden doet herleven!

 

Conclusie

De Elite Combat is een zeer geliefde keepershandschoen, het retro ontwerp geeft doet oude tijden herleven. De Combat heeft een enorme goede grip op iedere bal en is oersterk. De Elite Sport Combat is de keepershandschoen waar jij het verschil mee maakt.


Bestel hier uw ELITE COMBAT NEW


Klik hier voor overige Elite Sport modellen.

www.keeperswear.nl 💯% door keepers voor keepers en al weer zes jaar de Elite Sport specialist van Nederland en België.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Harry (maandag, 22 juni 2020 09:16)

    Geweldige keepershandschoen deze Elite Sport Combat.