· 

Elite Ignis

ELITE IGNIS

De Elite Sport Ignis is een spectaculaire  keepershandschoen. De beste materialen zijn gebruikt, detail voor afwerking, geweldige pasvorm en met zijn Elite MBY latex heeft hij een geweldige grip op de bal. De Elite Sport Ignis is een trendsetter wat ontwerp betreft,  gekenmerkt door zijn stijl, opvallende kleuren en 3D patroon op de body van de keepershandschoen. Hij is qua kleurenschikking de compromis tussen de Elite Vipera en de Elite Sport Rainbow.

 

De Elite Ignis zorgt met zijn Semi Speed Negatieve naad voor een superieur balgevoel. De Ignis is geschikt voor alle weersomstandigheden en heeft de zeer lange levensduur. 

Elite MBY latex

De palm van de Elite Ignis bestaat uit het door Elite Sport ontwikkelde 4 mm Elite MBY Latex + 4 mm foam extra beschermingslaag. Dit model is geschikt voor zowel droge als natte weersomstandigheden. De Elite Ignis is een duurzaam en kwalitatief hoogstandje van Elite Sport.

 

Hybride

De Elite Ignis heeft een Semi Speed Negatief naad waardoor de keepershandschoen als natuurlijk aanvoelt. Hij heeft een stretch zone tussen duim en wijsvinger om scheuren te voorkomen.  

 

Boby

De body van de Elite Ignis is gemaakt van Hi Tech Air Ventilation mesh materiaal wat zorgt voor een zeer goede luchtventilatie.

 

Sluiting

De Elite Ignis heeft een 10 cm wijd/hoge elastische polsbandage met een 9 cm hoge elastische sluiting waardoor de keepershandschoen goed om de hand blijft zitten tijdens het vangen en stompen van de bal.

 

Uitstraling

De Elite Ignis heeft een heeft een geweldige uitstraling! Met zijn kleurschikking vult hij de ruimte tussen de Elite Vipere en de Elite Rainbow op. 

 

Conclusie

De Ignis is een absolute top keepershandschoen,  de professionele keepershandschoen met een kleurrijke uitstraling. Hij heeft een geweldige grip op iedere bal en is zeer slijtvast. De Elite Ignis is niet één maar twee stappen verder in de ontwikkeling van keepershandschoenen. De Elite Ignis is de keepershandschoen waarmee jij het verschil kunt maken.


Bestel hier uw ELITE IGNiS

ELITE IGNIS
€ 89,95 1 € 58,95

Klik hier voor overige Elite Sport modellen.

www.keeperswear.nl 💯% door keepers voor keepers en al weer zes jaar de Elite Sport specialist van Nederland en België.

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Klaas (zondag, 05 juli 2020 21:23)

    Heel blij met de Ignis, zitten super en al gelijk grip.

  • #2

    Peter (zondag, 11 oktober 2020 16:49)

    Wat mij betreft het beste Elite Sport dat er is en een super goede service van deze webwinkel www.keeperswear.nl.