· 

Elite Sport Neo Revolution White

ELITE SPORT NEO Revolution WHITE

De Elite Sport Neo Revolution White is een spectaculaire witte keepershandschoen. De beste materialen zijn gebruikt, detail voor afwerking, geweldige pasvorm en met zijn 4mm Ultra GTech Pro latex heeft hij een ongeëvenaarde grip op de bal. De Elite Sport Neo Revolution White wordt gekenmerkt door zijn witte kleur en zijn 3D patroon op de body van de keepershandschoen.

 

De Neo Revolution White zorgt met zijn Speed Negatieve naad voor een superieur balgevoel. De Neo Revolution White van Elite Sport is op zijn best onder alle mogelijke weersomstandigheden.

Elite Ultra GTech Pro latex

De palm van de Elite Neo Revolution White bestaat uit de geheel door Elite ontwikkelde 4 mm Ultra GTech Pro latex + 4 mm foam extra beschermlaag. Dit model is geschikt voor zowel droge als natte weersomstandigheden. De Neo Revolution White is de keepershandschoen die het verschil maakt.

 

Speed Negatieve naad

De Elite Neo Revolution White heeft een Speed Negatieve naad waardoor de keepershandschoen als natuurlijk aanvoelt. Hij heeft een stretch zone tussen duim en wijsvinger om scheuren te voorkomen..

 

Body

De body van de Elite Neo Revolution White is gemaakt van Hi Tech Air Ventilation mesh materiaal wat zorgt voor een zeer goede luchtventilatie.

 

Sluiting

De Elite Neo Revolution White heeft een elastische polsband met klittenband met rubberen sluitingslip waardoor de keepershandschoen strak om de hand blijft zitten tijdens het vangen en stompen van de bal.

 

Uitstraling

De Elite Neo Revolution White heeft een heeft een geweldige uitstraling!

 

Conclusie

De Elite Neo Revolution White is een absolute top keepershandschoen, het professionele ontwerp geeft hem een enorme uitstraling. Hij heeft een enorme goede grip op iedere bal en is zeer slijtvast. De Elite Neo Revolution White is een stap verder in de ontwikkeling van keepershandschoenen.

De Neo Revolution white kopen

NEO REVOLUTION WHITE
€ 129,95 1 € 89,95

Elite Sport aanbiedingen

ELITE KNIGHT RETRO
€ 64,95 1 € 35,95

Reactie schrijven

Commentaren: 0