· 

Elite Sport Neo Revolution Aqua

ELITE SPORT NEO Revolution aqua

De Elite Sport Neo Revolution Aqua bij Keeperswear

 

De Elite Sport Neo Revolution Aqua is een van de meest vooruitstrevende keepershandschoen in 2022. De beste materialen zijn gebruikt, detail voor afwerking, geweldige pasvorm en met zijn 4 mm of EsTec Aqua 5007B latex heeft hij een ongeëvenaarde grip op de bal, ook bij extreem nat weer. De Elite Sport Neo Revolution Aqua is wat Keeperswear betreft de beste keepershandschoen van het moment. 

 

De Neo Revolution Aqua zorgt met zijn Speed Negatieve naad voor een superieur balgevoel. De Neo Revolution Aqua van Elite Sport is op zijn best onder alle mogelijke weersomstandigheden.

 

Elite EsTec Aqua 5007B latex

De palm van de Elite Neo Revolution Aqua bestaat uit de door Elite Sport ontwikkelde 4 mm EsTec Aqua 5007B latex + 4 mm foam extra beschermlaag. Dit model is geschikt voor zowel droge als tot zeer natte weersomstandigheden. De Neo Revolution Aqua is de keepershandschoen die het verschil maakt.

 

Speed Negatieve naad

De Elite Neo Revolution Aqua  heeft een Speed Negatieve naad waardoor de keepershandschoen als natuurlijk aanvoelt. Hij heeft een stretch zone tussen duim en wijsvinger om scheuren te voorkomen.

 

Body

De body van de Elite Neo Revolution Aqua is gemaakt van Hi Tech Air Ventilation mesh materiaal wat zorgt voor een zeer goede luchtventilatie.

 

Sluiting

De Elite Neo Revolution Aqua  heeft een elastische polsband met klittenband met rubberen sluitingslip waardoor de keepershandschoen strak om de hand blijft zitten tijdens het vangen en stompen van de bal.

 

Uitstraling

De Elite Neo Revolution Aqua heeft een heeft een geweldige uitstraling!

 

Conclusie

De Elite Neo Revolution Aqua is een absolute top keepershandschoen, het professionele ontwerp geeft hem een enorme uitstraling. Hij heeft een enorme goede grip op iedere bal en is zeer slijtvast. De Elite Neo Revolution Aqua is een stap verder in de ontwikkeling van keepershandschoenen.

elite sport neo revolution aqua keeperswear

elite sport collectie 2022

Elite Sport Aztlan, Elite Sport Black Panther, Elite Sport Black Real, Elite Sport Black Solo, Elite Sport Brambo, Elite Sport Camaleon, Elite Sport Club Orange, Elite Sport Combi Blue White, Elite Sport Coraza, Elite Sport Crash, Elite Sport Eagle, Elite Sport Fenix, Elite Sport Forza, Elite Sport Gladiator, Elite Sport Hunter, Elite Sport Ignis, Elite Sport Knight Pro, Elite Sport Knight Replica, Elite Sport Lion, Elite Sport Neo Aqua, Elite Sport Neo Black, Elite Sport Neo Combi Black White, Elite Sport Neo Revolution Aqua, Elite Sport Neo Revolution White, Elite Sport Neo White, Elite Sport Real,Elite Sport Sakura, Elite Sport Samurai, Elite Sport Solo, Elite Sport Stars, Elite Sport Supreme, Elite Sport Taipan, Elite Sport Tiger, Elite Sport Vampire, Elite Sport Vibora, Elite Sport Volcan, Elite Sport Warior Black, Elite Sport Warior White, Elite Sport WP

Reactie schrijven

Commentaren: 0