· 

Elite Sport Tiger keepershandschoen

De nieuwe Elite Sport Tiger is een exlusief model van Elite Sport.  Exclusieve modellen zijn alleen bij keeperswear te verkrijgen of door en met keeperswear ontwikkeld zijn.  De Elite Sport Tiger keepershandschoen heeft een stoer uiterlijk en is zeer slijtvast. Gekozen is voor de traditionele platte vinger.

Dit is één van de oudste technieken binnen keepershandschoenen. De pasvorm met platte vinger zitten over het algemeen losser ten opzichte van andere modellen. De  platte vinger is ideaal voor keepers die houden van een pasvorm die niet heel strak zit. Dit  model lijkt en voelt als de pasvorm van de eigen handpalm, een natuurlijke pasvorm dus. Vanggebied is groot en maakt vangen makkelijker.

 

Details Elite Sport Tiger

  • Techniek: Standaard platte vinger. 
  • Palm: 4 mm Elite Control SB Latex + 4 mm foam extra bescherm laag. Dit model is geschikt voor zowel droge als natte omstandigheden. De grip blijft geweldig als de handschoen doorweekt is.
  • Rug:  4 mm PS  latex + 4 mm backing foam.
  • Sluiting: 10 cm wijd/hoge elastische polsbandage en 360 graden, 9 cm hoge elastische sluiting, voor perfecte pasvorm.
  • Vinger bescherming: 5 verwijderbare vingerbeschermingsplaatjes.
  • Luchthuishouding: Hi Tech Air Ventilation mesh/stof voor optimale luchtcirculatie.
  • Categorie: Excellent grip

 

Elite sport tiger

Elite Sport Tiger kopen

ELITE TIGER
€ 64,95 1 € 39,95

Elite Sport coLlectie 2022

Elite Sport Aztlan, Elite Sport Black Panther, Elite Sport Black Real, Elite Sport Black Solo, Elite Sport Brambo, Elite Sport Camaleon, Elite Sport Club Orange, Elite Sport Combi Blue White, Elite Sport Coraza, Elite Sport Crash, Elite Sport Eagle, Elite Sport Fenix, Elite Sport Forza, Elite Sport Gladiator, Elite Sport Hunter, Elite Sport Ignis, Elite Sport Knight Pro, Elite Sport Knight Replica, Elite Sport Lion, Elite Sport Neo Aqua, Elite Sport Neo Black, Elite Sport Neo Combi Black White, Elite Sport Neo Revolution Aqua, Elite Sport Neo Revolution White, Elite Sport Neo White, Elite Sport Real,Elite Sport Sakura, Elite Sport Samurai, Elite Sport Solo, Elite Sport Stars, Elite Sport Supreme, Elite Sport Taipan, Elite Sport Tiger, Elite Sport Vampire, Elite Sport Vibora, Elite Sport Volcan, Elite Sport Warior Black, Elite Sport Warior White, Elite Sport WP

Reactie schrijven

Commentaren: 0