· 

Combi pakketten

Onze combipacks zijn een combinatie van een wedstrijdhandschoen met een trainingshandschoen

 

Duurdere keepershandschoenen zijn over het algemeen voorzien van een kwalitatief uitstekende foam. Hiermee heb jij als keeper de beste grip maar het nog zegt niets over hoe snel een keepershandschoen slijt. Een goedkopere keepershandschoen kan zelfs een langere levensduur hebben dan een duurder model maar dan is over het algemeen de grip een stuk minder.

 

Wij adviseren keepers vaak om wedstrijdhandschoenen niet gebruiken voor trainingen. Veel trainen met duurdere wedstrijdkeepershandschoenen is een kostbare aangelegenheid. Beter is het om een setje aan te schaffen met een duurdere wedstrijdhandschoen en een goedkopere keepershandschoen met een lange levensduur voor de trainingen.  Je hebt dan weliswaar op de trainingen iets minder grip maar een foutje op de trainingen wordt je wel vergeven en zo houden je wedstrijdkeepershandschoenen langer grip voor als het er echt om gaat.

 

Keeperswear heeft een aantal pakketten voor jou samengesteld, deze bestaan uit een wedstrijd-keepershandschoen in combinatie met een trainingskeepershandschoen, hiermee heb je een top wedstrijdhandschoen en een uitstekende keepershandschoen voor de training tegen de beste prijs.

 

 

Mocht je graag een zelf een pakket samenstellen dan kan dat….stuur ons dan even email en wij laten jou weten wat daarvan de kosten zijn.

elite sport combi pakket

Elite Neo Combi Black White & Aztlan
€ 200,00 1 vanaf € 120,00
Elite Black Real & Samurai
€ 190,00 1 € 114,00
Elite Real & Hunter
€ 170,00 1 € 102,00

RWLK combi pakket

RWLK Metro Overlap & Clyde
€ 180,00 1 € 108,00
RWLK the Glow & Allround plus
€ 135,00 1 € 94,50

Gladiator sports combi pakket

Mocht je graag een zelf een pakket samenstellen dan kan dat….stuur ons dan even email en wij laten jou weten wat daarvan de kosten zijn.

Reactie schrijven

Commentaren: 0